sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Loviisassa kilpailuissa!


Heissan! :)


Tänään herättiin aamulla puoli 6 (tai no mä olin vissiin ainoa joka heräs silloin, sillä Viivi, Wilma ja Fanny heräs myöhässä vasta klo 6 jolloin heidän ois pitäny olla ajamassa meillepäin). Kun V,W,F porukka saapui meiän pihaan niin lähdettiin siitä suoraan Hindsbyyseen (en tosiaan tiiä kirjotetaanko noin) hakemaan Dastinia. Kannettiin kamat autoon, Viivi harjas ja puunas Dastinin ja sit alotettiin suuri urakka, jota meilläpäin kutsutaan lastaukseksi. Kesti ainakin 20minuuttia että saatiin Dastin koppiin. Ensin Viivi oli taluttamassa, mut vaihdettin että mä talutin, kahella oli liinat molemmin puolin ja Viivi oli takana. Lopulta otettiin kaurat avuks ja meni sinne. Ehdin juosta tallinkin ympäri kun lähti vähän jyräämään multa.. Pystyynkin se hyppi :D

Sitten matka jatkui Nevakseen, onneks siellä ei mennyt kauaa, sillä olin edellisenä päivänä pakannut kaikki kamat autoon. Harjasin jätkää vähän, laitoin verkkoloimen ja kuljetussuojat ja sitten koppiin. Onneks Popsu käveli suorana sisään, varmaan sekunnissa :D Olin nimittäin ihan hikinen ja puhki Dastinin lastauksen jälkeen. Jatkettiin matkaa sitten Loviisaan.
Viivi !
Ensin käytiin maksamassa lähtömaksut, jonka jälkeen mentiin kävelemään Viivin rataa (mä = Viivin personal trainer) ja sitten otettiin Dastin ulos kopista ja pistettiin kuntoon. Tuli aika kiire, sillä rataa päästiin kävelemään tosi myöhään, jonka vuoks viivi ei ehtinyt tehdä ihan sopivan pitkää verkkaa vaan se jäi aika lyhyeksi. Rata meni mun silmin katsottuna hyvin! Ne oli Viivin ensimmäiset estekisat, ja vasta suurinpiirtein toka kerta kun hyppäs koko hepalla! :) Ekalle esteelle tuli kielto, no problem koska muut meni sitten hyvin! Ajasta tuli myös virhepisteitä, mutta mun mielestä niilläkään ei oo väliä, Dastin meni hyvin ja Viivi ratsasti hyvin! Hienoa Viivi! :)



Sitten pistettiin Viivin uljaalle kisaratsulle loimi päälle ja luovutettiin se iskälle kävelytettäväksi. Nimittäin ei jaksettu taistella sitä koppiin turhaan, jos se ei sit olis seisonutkaa siellä, jonka vuoks annettiin sen syöpötellä ja käppäillä kisapaikalla. Ootettiin että päästiin kävelemään 85cm rataa, jonne mä ja viivi mentiin (viivi = mun personal trainer). Verkassa Popsu oli oikeen hyvä! Otinkin sen vuoks 4 verkkahyppyä, pari pysylle ja pari okserille. Ja eikun radalle! Rata meni kokonaisuudessaan aina hyvin, pari lähestymistä meni pieleen, mun vika tietty. Mutta sieltä tuli 0-0 ja toinen sija! Saatiin sininen ruusuke ja sukat palkinnoksi! Jätkä oli niin innoissaan kun pääs kunniakierrokselle :)

85cm Kuvia verryttelystä






Kuvia radalta 85cm

 







Sitten ooteltiin taas tovi, että päästäis kävelmään metrin rataa. No mietittiin hetki ja päätin mennä verkkaamaan ennen radan kävelyä sillä lähtisin neljäntenä. Otin yhden hypyn pystylle, meni nappiin ja 3 okserille. Ne tuli aika lähelle, mutta ei kolhinut tai muuta, joten annoin verkan olla siinä ja sitten kävelemään rata jonka jälkeen odoteltiin radalle pääsyä. Voin niin luvata että sain paskahalvauksen siinä vaiheessa kun näin jotkut esteistä, ne oli ihan tosi korkeita. Mutta heti kun pääsin ekasta esteestä puhtaasti yli niin rentouduin ja aattelin että chillisti vaan niin hyvin kuin pystyn. Popsu hyytyi vähän neloselle (suhteutetun/linjan) eka, joten se tippui. Samoin sarjan B-osa tippui. Mutta kaikki hypyt oli niin hyviä ja täydellisiä että huhhuh! Ei voi olla muuta kuin ylpee :) Oon taas tyytyväisempi tähän metrin rataan kuin kasivitoseen, sillä hypyt vaan on parempia ja rata kokonaisuudessaan "siistimpi".



100cm verkkakuvia



100cm kuvia radalta










lentokone <3

Ei jääty odottelemaan turhia, vaan pakattiin hepat koppiin ja lähdettiin. Lastattiin ensin Popsu, ja sitten Dastin, joka oli järkevä ratkaisu sillä nyt meillä meni saada Dastin koppiin vähän reilu 5 min. Jätkät ei ollu aikasemmin edes nähnyt toisiaan, ja käyttäytyi ihan mielettömän hyvin! Matkalla ei potkinut yhtään tai muuta, kisapaikalla oli molemmat oikeen asiallisesti! Pointsit hepoille siitä :)
Käytiin takastulomatkalla mäkkärissäkin, taas! herrajumala, aina kun ollaan kisoissa niin käydään jossain roskaruokaa vetämässä :D

Käytiin viemässä meidän estesatula kisojen jälkeen Karlvikiin, josta Katja (satulapajan tyyppi) tulee hakemaan sen ja sitten saadaan se korjattua sopivaksi :) Saadaan se luultavasti loppuviikosta takaisin.

Tiistaina meen sinne Antin koulutunnille tosiaan, ja 8.10 lauantaina lähdetään Nurmijärvelle koulukisoihin luokkaan HeB:0. Ne on seurakilpailut :) Viimein ollaan siirrytty koulussa HelppoB-luokkiin ja esteillä metrin luokkiin, ei vielä millään hyvällä menestyksellä mutta hiljaa hyvä tulee :)!

Videoita radoista saatte myöhemmin sillä ne on Wilman ja Fannyn kamerassa (ei ollut tallentanut mun kortille niitä :/). Laitan varmaankin radat erikseen tänne ja vielä teen jonkun videon youtubeen joka on editoitu musiikkeineen :) Viikon sisään koitan saada radat näytille :) Tosiaan, jotain jäi kuitenkin taas kertomatta, joten kerron sen sit myöhässä! :D


SUURKIITOS VIIVILLE, FANNYLLE JA WILMALLE ! :) Kaikki olitte mahtava ja suuri apu mulle :)



2 kommenttia:

  1. jumatsuikka palikka noi mun kuvat pois !!

    VastaaPoista
  2. Pakko kysyä, että minkä merkkiset sun saappaat on ja minkä niminen malli? Ihan tosi hyvän näköset meinaan on :) Oot varmaan joskus kertonukki, mutta en jaksanu alkaa selailla kaikkia vanhoja postauksia läpi..

    VastaaPoista