torstai 6. lokakuuta 2011

Popsu perfect, kommentoinnissa häikkää!

Moiksu! :)

Elikkä mun google-tilissä, bloggerissa missä lie on nyt jotain häikkää, sillä en voi vieläkään kommentoida teille takaisin, vaan pakko kirjoittaa postaukseen vastaukset!! Elikkä joku kysyi minkä merkkiset ja malliset mun saappaat on. Kysyjä tarkoitti "ykkös-saappaita" eli niitä uudempia, merkki oli DeNiro ja mallia en muista :/ Kun ostin ne Cavallosta niin oli joku uudempi malli kuulemma, mut tiedä sitten.. Muuta ei voi sanoa kun että tosi hyvät ja istuvat saappaat! (johtuen ehkä siitä että mittatilattiin :D)

Popsu oli tänään ihan superhyvä! Kira oli tosi tyytyväinen, ja mä, vaikka sivusta seurailinkin. Kävelin Harrylla selästä niin kauan kun Kira meni Popsua, joka jäi oikeastaan aika lyhyeen, sillä kun jätkä oli niin hyvä, Kira jättä työt alle puoleen tuntiin. Mutta mitä sitä turhaa ois lähteny kiusaamaan jätkää, antaa nyt kerrankin sit lyhyemmän liikutuksen kun se kerrankin toimi hyvin! Kira teki lähinnä ympyrällä, volteilla, paljon suunnanmuutoksia, vähän vastalaukkaa. Kävelin ite sit loppukäynnit, jonka jälkeen vein jätkän talliin ja sitten solariumiin hemmoteltavaksi :)



Huomenna meen eteen-alas todella kevyesti, pidän ehkä 10 min piuhoja alkuverkkojen jälkeen ja teen 10 min loppuverkan eteen-alas tosi rennoti ilman piuhoja. Näin ainakin nyt suunnittelen mut sitten muutan mieltä jo parin minuutin päästä, joten se siitä. Lauantaina mennään siis luultavasti porukalla mä, Popsu, Viivi(?) ja iskä sinne Nurmijärvelle, ohjelma oli HeB:0, ja sunnuntaina Nevaksessa ihan kotikisat samalla radalla. Ens viikonlopuks vois ettiä vaihteeksi jotkut estekisat vaikka molemmiks päiviks. (sunnuntaina ainakin nevaksessa viikon päästä estekisat).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti