sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Paljon räpellystä, sekä vastapainoksi onnistuneita hyppyjä!

Heippa!
Eli tallilla otettiin eka traikku auton perään, kannettiin sitten kamat autoon ja harjattiin Popsu. Traikkuun se käveli taas niinkuin asuisi sielä, sekä matkat sujui hyvin. Lukuunottamatta että navigaattori ei suostunut ensin yhteistyöhön kanssamme kun ei halunnut löytää oikeaa osoitetta, jonka vuoks soitettiin jonnekin tyyliin 020202 ja vielä kansliaan.

Kisapaikalle päästyä mentiin näyttämään rokotustodistus ja kävelemään rata, sen jälkeen vasta jätkä ulos kopista ja kamat päälle. Ensiks menin ulkokentälle verkkaamaan ravissa ja laukassa, missä oli ensiks verkka ilman esteitä. Sitten maneesin päähän verkkahyppyjä ottamaan, ihan pari pystylle ja pari okserille ja sitten radalle. Siellähän ei ollut yhtäkään erikoisestettä, kaikki normaaleja, sekä rata helppo.

Muttamutta, 90cm oli aivan räpeltämistä, tein huonot tiet ja Popsu oli löysä, jonka vuoks hypyt laiskoja ja tuli juureen kun ei laukkakaan oikeen pyörinyt sekä kulki liian pitkänä. Kun verkassa ratsastin sitä pyöreäks ja rennoks ettei olis jännittynyt niin se tais ottaa radalla liian rennosti. Uusintaan päästiin tosi huonolla ratsastuksella, mut tokavikalle siellä tuli ohi juokseminen, oli mun joku ajatuskatkos kun en oikeen ohjannut ja jätin sen ratsastmisen kesken. Ja tulokseksi tuli 5 virhepistettä uusinnasta koska kiellon vuoks meni myös yliaikaa. En ollut tyytyväinen rataan itseni vuoksi, ratsastin huonosti.

Sitten tuli pitkä tauko jolloinka iskä talutteli Popsua, me katsottiin sillä aikaa kisoja ja kun 90cm luokka loppui niin kuunneltiin joku puhe joka oli aika surullinen, kertoi tallipalosta ja edesmenneistä hevosista :( Puheen jälkeen käveltiin sitten metrin rata, se oli aika samanlainen, helppo. Ei mitään erikoisesteitä taaskaan.

Taas ekana laukkailin hieman ulkokentällä, nyt en ratsastanut jätkää alas vaan ylös ja terävämmäks, ja onnistuin siinä aika hyvin. Mentiin sit maneesiin ottamaan taas ihan muutama verkkahyppy sekä okserille että pystylle ja eikun radalle. Köhköh onnistuin siinä teräväks ratsastamisessa erittäin hyvin, sillä jätkä lähti lapasesta välillä! Ei mennyt pidätteet läpi ei. Mutta kuitenkin, hypyt olivat huomattavasti parempia, tiet ihan ok ja sain sen paremmin tuotua hyviin paikkoihin. Yksi linja pissi täysin, taino linjan toka tuli alas juurikin sen takia ettei oikeen mennyt pidätteet läpi! :D Ainoa miinus tässä metrin radassa että pari kertaa hoipertelin ite ja hypyn jälkeen horjahdin pari kertaa eteen, ne näyttääkin tyylikkäiltä videolla!

Eli meni ihan ok, 90cm oltiin sijalla 15/32 ja metrissä oltiin sijalla 12/29 jos nyt sain oikein katsottua!  Oon tosiaan taas tyytyväisempi metrin rataan, kun kaikki meni siinä sujuvammin eikä ollut yhtä räpellystä kun 90cm rata.

Kaikki kuvat 100cm luokasta.





En saanut videoita ladattua tänne, koitan huomenna uudelleen!

EDIT:
tuukka da heppapoika oli perjantaina auttelee! ;)

 

1 kommentti: