torstai 20. lokakuuta 2011

hihs

Heipsan! :)

Eli skippasin tältä päivältä koulun kokonaan ja menin katsomaan hihsiä. AT luokissa hyppäs monta tuttuu, ja black horsen niissä tuomariarvostelu jutuissa hyppäs kans tuttuja! :) Olihan se kans kiva nähdä muutamia kavereita siellä, keitä ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Ehti pikaisesti vaihtaa kuulumisetkin. Sitten alko tää mun ja Viivin juokseminen expo-alueella, koko aika edestakaisin, käveltiin ympäri monesti ja katseltiin kaikkia kivoja varusteita sekä itelle että hevoselle :)

Ennen kuin laitan tähän kuvat ostoksistani niin mainitsen että Kira meni tänään Popsun ja se oli ollut todella hyvä, myös oikeaan kierrokseen mihin ollut nyt jäykempi. Kira menee myös huomenna jätkällä, mut meen ite laittamaan kuntoon ja alku- ja loppukävelemään :) Asiasta kukkaruukkuun, eli ostokset!

Mustat suitset, ihan tommoset halppis, ei oo minkään merkkisetkään ?. Mukana tuli myös semmoset tosi paksut kumiohjat, mutta irrotin ne tosta "paketista" eikä tullut otettua kuvaa niistä. Tykkään tosta otsapannasta ihan tosi paljon! :)


Eskadronin tommonen virhee-sininen riimu, aiiiivan ihana! :)



Waldhausenin satulahuopa, tykkään sen väreistä ja yksinkertasuudesta. Tommonen nätskä ja simppeli :)


Horzen fleeceloimi, se on ihanan pehmee ja kans tommonen kivan värinen. Mun mielestä sopis tuo väri popsulle oikeen hyvin, kun ei oo mitenkään räikeä vaan hillityty värit ja kiva kuvio :)

Effaxin satulasaippuaa. Oli pakko ostaa kun sen verta halpaa, ja monet on kehunut tosi hyväksi, joten en usko että tulisi pettymään sen suhteen.

Sain ton tikkarin satulasaippuan mukana, sekä -10 prosentin alekupongin Keravan horse&rider liikkeeseen. Pakko mainita että toi tikkari oli ihan tosi hyvää! :D


Vasemmalla on kaks hevosenomistaja lehtee, jotka mulle annettiin ja kerrottiin vaikka kuinka pitkät tarinat siitä, samalla osallistuttiin Viivin kans arvontaan. Keskellä on kaks hihs esitettä ja joku lippulappu mikä tuli tuolt oikeella olevan agrimarket lehden välistä.

                                                                   Kaikki lähtölistat!


Lauantaina olis tarkotus ostaa vielä nahkariimu, eskadronin yks nätti loimi, sekä KL pipo. Katsoo miten rahat riittää :)

3 kommenttia:

  1. Hei olittekste siin ku ostit tota huopaa ja kysyilt viivilt mielipidettää ja se sano et tos on punasta ja se sopii sun housuihin? sit näin teidät :D

    VastaaPoista
  2. olitko kattoo sitä nuorten ratsastajien U25 luokkaaa?=) muistatko ratsukon laura hämäläinen - ids castaar Z ?http://www.fotomedia.fi/pic.php?id=266080

    VastaaPoista