sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Erittäin tyylikkäitä estehyppyjä perjantaina

Heippa :)

Eli perjantaina hyppäsin, ja Fanny sekä Wilma oli kuvailemassa ja auttamassa. Alkuverkkasin ravissa ja laukassa, mentiin puomia pari kertaa siinä. Jätkä oikeen innostu pari kertaa ja lähti vähän kaukaa oikeen hypäten puomille.. Sen jälkeen tultiin ravissa pikkuristikkoa molempiin suuntiin ja sen jälkeen kavalettipalaa pari kertaa. Pidettiin paljo lyhyitä välikäyntejä, jolloin korotettiin esteitä tai mietittiin että mitä tultais seuraavaks. No kavalettien ja ristikoiden jälkeen tultiin porttia ja tynnyripystyä kahdeksikolla, tuli aluks todella tyylikkäitä ja hienoja hyppyjä :) Kun Popsu ei lähde viemään mua silleen että lähtis lapasesta, vaan vähän puree kii kuolaimeen ja se alkaa venyy (eli laukka pitenee ja "paketti" lössähtää-> hypyt laakoja ja "laiskoja"). Eli tän takii tuli tosi juureen ja hyppäs "laiskasti" yli, eli nippanappa. Noh ohjaa enemmän käteen ja ne pohkeet kii niin johan tuli vähän parempia hyppyjä.

Sitten korotettiin esteitä, tulin trippeliä pari kertaa, jonka jälkeen porttia jota oli nostettu. Sitten kans nostettiin tynnyripystyä ja tultiin näitä kaikkia kolmea milloin mitenkin. Eli ei menty mitään rataa tai ns tehtävää, vaan aikalailla yksittäisiä hyppyjä. Trippelille tuli erittäin hieno "pyöräilyhyppy" joka on jopa videolla! Tosin Fanny ja Wilma ei oo vielä ehtinyt lähetellä niitä :) Mut laitan jossain vaiheessa videoo tännekin ! Popsu oli aika hyvä kun tultiin niitä "isompia" esteitä, jotka oli lopuks siis siinä metrissä suurinpiirtein kisoja varten ajatellen. Fanny ja Wilma sai kevennellä loppuravit, eli noin 5 minuuttia sai molemmat hölkkäillä :) Heistäkin on kuvia, mutta nyt ei löytynyt koneelta, laitan heti kun saan ne :)

Tänään nakitin ISKÄN menemään tallille, eli se lähti kävelyttämään jätkää noin 45min lenkin, harjas ja anto safkat. Kuulemma oli hyvin jätkä käyttäytyny :) Jees, eli säästyttiin odotetulta katastrofilta, sillä iskähän ei oo mikään heppaihminen vaikka kuskaakin kisoihin ja näin.


näin "laukkaat" puomin ylitse





Huomenna siis  kisat, lähden toisessa luokassa toisena ja toisessa kai kolmantena tai neljäntenä:) Viivi tulee kuvailee ja auttaa ja iskä kuskaa. Wish me luck! Ps, koitan päivitellä mahdollisimman aktiivisesti taas, kun on ollut pari pv taukoa. Huomenna saatte luultavasti nähdä yllätyksen ;)

1 kommentti:

  1. Tyksin tosi paljno sun istunnasta esteillä (: ootte tosi hyvä pari!

    VastaaPoista