maanantai 10. lokakuuta 2011

"kisaviikonloppu"

Moikka :)

Elikkä meillä oli viime viikonloppuna molempina päivinä seurakoulukisat, lauantaina oli Nurmijärvellä ja sunnuntaina ihan kotona Nevaksessa.

Lauantaina kuljetukset sunmuut sujui tosi hyvin, mut eihän niissä koskaan oo mitään ongelmaa ollut Popsun kanssa. Verkassa jätkä oli oikeesti tosi hyvä, sain sen hyvin avuille ja pohkeen eteen, mut kun mentiin radalle niin kappas vain jätkä tais saada astetta pahemman paskahalvauksen. Ei siis liikkunut mihinkään, pää taivaissa ja räpels radalla, laukkojakin vaihdeltiin ja huhhuh. Ihme, mutta pääsin taas tavoitteeni yläpuolelle, tosin tavoitteet oli alempana kuin esimerkiks laaksolla (55% oli tavoite nyt), saatiin 56,9% En ollut tyytyväinen oikeestaan yhtään. Lähdettiin siitä pikapikaa kotiin.

Sunnuntaina ei aurinko paistanut yhtään sen paremmin. Verkassa jätkä oli järkky, en saanut sitä kuuntelemaan yhtään, tuntu nimittäin että sillä olis ollut ihan liikaa energiaa, yritin laukata pois -> hyyty ja alko säheltää jännittyneenä. Noh tottakai radalla mentiin pää taivaissa, pitkänä, ei liikuttu eteenpäin ja vaihdeltiin laukkoja. Tuli tosi samanlainen rata kuin lauantaina, sen näki myös prosenteissa nimittäin saatiin vaihteeks 56,1% vielä huonommin kuin la :D Enkä ollut tosiaan tyytyväinen. Tosiaan mentiin samat radat molempina päivinä ja se oli HeB:0 2009.

Onneks jätkä meni molemmilla radoilla hetkittäin ihan hyvin, ettei nolattu itteemme ihan totaalisesti. Musta tuntuu et Popsulle ois parin päivän hermoloma paikoillaan, joten tänään enkä myöskään huomenna mee tallille ollenkaan. Jätkä saa ihan lepoa. Sunnuntaina ehkä mennään ponaisiin kumpumäelle estekisoihin, jos mennään niin luokat on 90cm ja 100cm. Satulapajalta soitettiin ja sanottiin että tuo tiistaina tosi illalla satulan, mutta keskiviikkoaamuna sen voi ainakin noutaa Karlvikin yksäriltä. Viedään luultavasti koulusatula sinne samalla, että sekin saadaan kuntoon! :)

Tuntuu et kaikki olis muuten kunnossa, paitsi mun ratsastustaidot mitä saa koko aika hioo + jätkän tän hetkine ratsastettavuus :D Onneks Kira menee sillä 2krt ens viikolla.

Kuvia Nurmijärveltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti