sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kumpumäellä estekisoissa

Moikka ! :)

Ette saakkaan tänään sitä yllätyspostausta minkä lupasin :( Mutta ei se mitään. Nevasessa pesin ekana saappaat, suitset, rintaremmin ja panssarin, sen jälkeen kannettiin Viivin kanssa kamoja autoon, kun iskä oli jo hakenut traikun valmiiksi. Sitten harjattiin jätkä vesarissa, pestiin sen jalat kun ne oli vähän mutaiset. Lähdettiinkin siitä sitten ajamaan kumpumäelle päin.

Kun saavuttiin päämäärään nii mentiin Viivin kanssa maksamaan lähtömaksut, ja iskä jäi sillä aikaa katsomaan Popsua. Ostettiin Viivin kans hampparit ja syötiin niitä samalla kun katsottiin 80cm luokkaa. Kun vika verkkaryhmä alotteli verkkaamista, niin lähdettiin ottamaan Popsua ulos kopista ja laittamaan varusteita. Kun jätkä oli satuloitu niin heitettiin sille vielä loimi niskaan ja annettiin iskän talutella Popsua sillä aikaa kun mentiin Viivin kans kävelemään rata. Rata ei vaikuttanut mitenkään vaikealta, mitään meille vaikeita teitä ei tullut ja kaikki esteet oli ihan normaaleja, ei mitään erikoisia :) Verkkasin lyhyesti, pari hyppyä pystylle ja pari okserille ja radalle.

Yhden lähestymisen mokasin täysin, se oli esteelle 5, mutta muuten mielestä oikeen siisti ja tasainen rata. Laukat vaihtui hyvin radalla, sain tuotua jätkän ihan hyviin paikkoihin, ja se jopa lähti joihinkin hyppyihin mut pelastaen liian kaukaa, mikä ei oo niin olennaista Popsulla. Olin tosi tyytyväinen, kun tajusin pääseväni uusintaan, mikä olisi sitten 10cm korkeampi.





Elikkä ooteltiin ehkä minuutti, jonka jälkeen mut pyydettiin jo takas radalle. Ihan ekaks luulin olevani täysin kusessa, koska en ollut kävellyt uusintaa, en tiennyt mitä ne esteet olis, en ollut pystynyt siis suunnitella mitään teitä! No yks muu ratsastaja oli kans päässyt uusintaan, ja hän kertoikin mulle mitkä esteet oli uusinnassa, onneksi! Popsu lähti oikeen hyvin uusintatempossa liikkeelle, kaikki hypyt oli aika perfect, paitsi viimenen, ykkös-este. Toin sen aivan liian lähelle, mutta mitä ihmettä jätkä pelasti mun mokan ja siitähän nappasimmekin ensimmäisen sijan! Voitto kotiin!! Jätkä sai paljon taputuksia ja kehuja, kunniakierroksella vähän baanata ja vielä vähän rapsutuksia ja taputuksia.




En päässyt edes maneesista ulos  palkintojen jaon jälkeen, kun piti aloittaa metrin rata. Muut oli peruneet lähtönsä, joten sain yksin mennä rauhassa ton metrin radan harjoitteluna. Sain luvan verkata millä esteellä tahansa mutta ei sarjalla. Ajattelin että pah, meen vain kahta eri estettä mitkä olis ollut verkkaesteinäkin. Tulin kerran pystyn ja 2 kertaa okserille, jonka jälkeen sanoin että olen valmis ja pääsin radalle.

Tuli tosi hyviä hyppyjä, Popsulla oli tosi hyvä rataestetempo, joka säilyi yllä tosi hyvin! Jäin kakkos esteelle vetämään suusta, jonka vuoks puomi tippui mutta se ei haitannut juuri yhtään, sillä loppurata meni puhtaasti ja hyvin!:) Meiän ensimmäinen metri mikä menee noin hyvin, saatiin siis vain 4 virhepistettä :)






90cm luokan voitettua, sain valita esinepalkinnon itse jostain laatikosta. Siellä olis ollut housuja ja paitoja sun muuta semmosta, mut otin jätkälle Eskadronin liilat fleecepintelit! :) Ne on tosi kivan näköset :)
Tosi hyvillä fiiliksillä pystyi lähteä kotiin kisoista!



90cm

90cm uusinta AM5, eli 95cm-100cm

 
100cm

1 kommentti:

  1. te ootte nii hieno pari popsun kanssa! :) teit ois iha mahtavaa tulla kuvaa:D

    VastaaPoista