lauantai 29. lokakuuta 2011

Popsun viritystä ja kisakamojen puunaamista!

Anteeks en ookkaan tiistain jälkeen kirjoitellut, vaikka oli syysloma ja aikaa! En jaksa miettiä mitä ollaan tehty viikolla, vaan kerron tän päivän ja vähän huomisen päivän juttuja :)

Käytiin eka pitkät alkukäynnit maastossa jätkän kans, jonka jälkeen kentälle tuuppailee. Mentiin noin 20minuuttia yhteensä. Alkuravit rennosti eteen-alas, vähän laukkaa pidemmällä ohjalla, jonka jälkeen sit kerättiin ohjaa ja vähän vaadittiin sitä kulkemaan ryhdikkäämmin. (eli laukka oli ainoo askellaji missä pyydettiin jätkältä jotain ja sitäkin vain vähän) ja loppuravit eteen-alas, ja maastoon kävelee. Jätkä oli ihanan rento ja hyvä, verrattuna viime päiviin ( viime päivät = popsu jäykkä, ei mennä eteenpäin.)

Tallissa jätkä pääs solariumiin, siinä samalla harjasin suojat, harjasin jätkän ja pesin sen jalat ja laitoin helosania sen rupiin, selvitin harjan ja hännän. Sitten kun aika loppui solariumissa niin peitto päälle ja karsinaan. Sitten menin pesemään sen rintaremmin, suitset, panssarin, normi satulavyön, estesatulan, kannusremmit, suojat, nahkariimun ja saappaat. Harjasin kans huovan jonka laitan huomenna kisoihin. Järkkäilin vielä kaappia hieman, ja laitoin omiakin kamoja valmiiks ettei huomenna tarviis tehdä muutakun harjata hepo ja pistää koppiin.

Huomenna ei tarvii onneks edes herätä aikasin niihin kisoihin kun on niin paljon lähtijöitä aikasemmissakin luokissa. Kilpailunumero on tadaa 9, lähdemme 90cm luokassa kahdentenakymmenentenä ja 100cm luokassa yhdeksäntenätoista. Molemmissa luokissa on vähän yli 30 lähtijää, tavallaan ei oo pitkä odotusaika mut tavallaan on. Ja näähän on mun ja Popsun ekat alue-ESTEkilpailut, toiset aluekisat. wish me luck! :)

2 kommenttia: