tiistai 25. lokakuuta 2011

Kaktua kuvaamassa, Popsu huonona, Auria kuvaamassa!

Huhhuh miten paljon oon ehtinyt tehdä kaikkea kertomatta sitä teille.. Ensiks tervetuloa lukemaan mun ja jätkän blogia teill parille uudelle lukijalle :)!

Sunnuntaina menin aikasin aamulla tallille ratsastaa Popsun. Menin vaan noin 20 minuuttia koska tuli kiire kyytien kanssa säädettyä. Jätkä oli ihanan rento ja "taipuisa" silloinkin, tosi yhteistyöhalukas.  Sitten tallilta kiirehdin kotiin, vaihdoin kamat ja juoksin bussipysäkille mistä Kaktu ja Viivi nappas mut kyytiin. Voi että rakastuin siihen pieneen talliin (tai no Nevakseen verrattuna se oli aika pieni) ja hevosten tarhoihin! Herranjumala kun oli hyväkuntoiset hiekkapohjat niissä ja tosi siistit aidat! Sekä ihan mahtavasta estekalustosta heru pisteitä!  :)

Futura oli kyllä oikeen näppärä! Se on oikeastaan ainoa ex-ravuri jonka kehitystä oon edes jonkinverran seurannut, tosin sitäkin vaan youtubesta ja kuvista ja blogista. En siis tunne Kaktua tai itse hevosta mitenkään, muuten kuin netissä stalkannut :) Kuvailtiin siinä Viivin kanssa kun Kaktu hyppäs Futuralla, meni kyllä tosi hienosti ja saatiin ihan kivoja otoksia! :)

Kotiin päästyäni kappaskappas tuli ikävä Popsua, joten lähdin vielä uudestaan tallille moikkailemaan sitä. Käveltiin pieni lenkki maastossa, jonka jälkeen päästin sen kentälle vapaaks. Oi että sitä riemuu kun jätkä hyppii ja koikkelehtii minkä sydämestään jaksoi! :D



psst, jätkä pissistelee uudet kampsut päällä!


Maanantaina Popsu oli aika huono, kuten tänään. En jaksa sen tarkemmin selittää, mutta kun suoristi sen niin lähti ihan viemään minua. Joko pää taivaissa tai nätin näköisessä muodossa kuolaimelle painaen (lue: nätin näköisessä). Noh tänään sain Kiralta apuja kun hän suostu hyppäämään jätkän selkään noin 10 minuutiks. Menin sen jälkeen vielä ite selkään ja ohhoh kun tuntui paremmalta. Vaikka se vielä lähti suoristaessa vähän viemään, niin sen sai "kiinni" paljon kevyemmillä avuilla ja nopeammin.

Sitten olin tänään vielä kuvaamassa Knapperissa kaverini ratsastustuntia, ne hyppäs maneesissa jonka vuoks kuvien laatu oli aika surkeeta. Mut kaverilla meni tunti hyvin ja hepo toimi :) Mut huh kun tuli tylsä postaus...

1 kommentti: