keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Eilisen koulutunnin pohdintoja ja uusia puolia jätkästä

Heipsan! :)

Elikkä kerron ensiks eilisestä koulutunnista, ja sitten palaillaan niihin "uusiin puoliin" mitkä tänään tuli esille jätkältä :)

Eilen verkattiin yhdessä ympyrällä, ensiks käynnissä, niin että ne rentoutuis, sitten mentiin keskikäyntiä, ja kun sujui niin rennosti ravia. Antti keskittyi mun käsiin koko ajan, huomasin itekin vasta nyt kuinka pielessä mun käsien asento on. Eli niinkuin Antti sanoikin "älä pidä käsiä niinkuin ajaisit mopolla, et oo mikään crossikuski" tai jotain sen tapaista hän sanoi. Eli keskityin sit itekin aina korjaílemaan käsiä lähemmäs toisiaan, nyrkkejä pystyyn ja kiinni ettei ohja lipsu (mitä teki koko ajan...). Heti kun sain kädet pehmeiks ja oikeille paikoilleen niin mitäs kävikään, jätkäkin alkoi toimia paljon herkemmin :) Sitten tultiin ravissa pituushalkasijoita, paljon pysähdyksiä, väistettiin ravissa takaosaa sisälle jnejne. Kaikenlaista :) Popsu oli hetkittäin oikeen hyvä, mut sit se hyvä osa siitä popsusta katoili aika ajoin. Lopuks mentiin vielä se B:0 rata läpi kerran.

Oli tosi kiva olla Antin tunnilla, sillä hän keksi koko aika erilaisia tehtäviä  ja antoi todella hyviä vinkkejä! Elikkä jatkan nyt luultavasti hänen tunneilla käymistä! :) Meen lauantaina siis Nurmijärvelle kisoihin, Sunnuntaina nevakseen saman radan. Huomenna Kira menee.

Tänään maastossa siis paljastui uusia puolia Popsusta, nimittäin maastossa kävelylenkin aikana kuumuminen, mikä johtaa ravissa steppaamiseen, puskaan poikittamiseen, pystyyn hyppäämiseen. Elikkä pari kertaa oltiin pomppimassa kahdella jalalla sielä :) Vain sen takia kun pyysin jätkää seisomaan hetken paikallaan että saisin vastattua yhteen tekstiviestiin kännykällä. No ei voi koskaan tietää mitä se seuraavaks keksii... Käytiin tänään muutamassa pusikossa, mutalammikossa, ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti :) Oli aika pelottavaa kameran puolesta sillä se roikkui kaulassa kaikkien näiden pystyyn hyppimis-tilanteiden ajan. Sitten koko loppu lenkki pysäyttelin välillä jätkää niin että malttoi seistä ilman näitä sessioita. Käveltiin kuitenkin rauhassa se 20minuuttia ilman näitä pysähdyksiä ettei pojan hermot menis ihan kokonaa :D



1 kommentti:

  1. en tarkota mitenkää pahalla mut mäki olin ajatellu et näytät vähä siltä et ajaisit jollai mopol ku meet kouluu tai niiku joissai kuvis :D mut sul on iha tosi kiva esteistunta ja muutenki sileel kans! :)

    VastaaPoista