maanantai 17. lokakuuta 2011

Palautuspäivä

Niinkuin otsikosta voittekin ehkä päätellä, niin tänään Popsulla oli "palautuspäivä" kisojen jälkeen, sillä hyppäsihän se kolme hyvää rataa + verryttelyhypyt päälle, töitä on tehty!

Laitoin vahingossa sille alkuun jo "väärät" suitset, ne ei siis ole mitenkään silleen väärät, kun on sen omat ja sopivan kokoiset, mutta niissä on meksikolainen jota en yleensä edes käytä. Noh, annoin mennä niillä sitten kun laiskana mä mitään vaihtelemaan jaksanut. Käveltiin alkukäynnit kentällä, sitten käynnissä taivuteltiin volteilla ja vähän väistäteltiin takaosaa, jonka jälkeen kevyesti eteen-alas ravailua. Laukkailtiinkin hetki molempiin kierroksiin ihan rennosti ja "löysästi", jonka jälkeen eteen-alas loppuravit. Mentiin siis tosi kevyesti, noin puolisen tuntia.

Popsu oli laukoissa tosi rento, sekä laukkojen jälkeen loppuraveissa. Muutenkin se oli nyt vähän helpompi myös sinne oikealle mennä :)

Huomenna menen vihdoinkin(!!) shoppailemaan itselleni vaatteita, itiksestä.. Joten en mene ollenkaan tallille, juuri siksi etten ehtisi enää shoppailun jälkeen. Kysyin nyt Juuliaa menemään (ei olla nähty pitkään aikaan!!) Popsun, ja se sopi hänelle :) O-ou, toivottavasti jätkä ei olis ihan niin hirvee :D Vaikka annankin Juulialle ihan vapaat kädet, joko ratsastaa tai juoksuttaa miten haluaa :) Juulian blogeihin pääset muuten tästä ja tästä ! :) Ensimmäinen noista on juulian lifestyle blogi ja jälkimmäinen on heppablogi :) Molemmat on tosi kivoja blogeja, sekä Juulian hevonen on mielestäni tosi hieno, joten suosittelen teitä kaikkia kurkkaamaan :)!

Keskiviikkona menen itse Popsun, ja torstaina Kira menee tai sillä on vapaapäivä. Riippuu vähän ehtiikö Kira mennä. Itse oon ainakin nimittäin koko päivän HIHSiä katsomassa Viivin kanssa, klo 9-19. Menen kans lauantaina katsomaan sitä klo 12.30 alkavaa näytöstä, myös Viivin kanssa. Voitte vaan arvata mitä kaikkea sieltä mukaan tarttuukaan Popsulle! En osta sieltä mitään itselleni (ainakin niin oon suunnitellut),vaan ostan Popsulle kaikkea kivaa :) Viime vuonna sain todella hyvin tavaraa, mitkä ovat ollut käytösskin aika paljon! Mulla oli reilusti alle satanen rahaa ja sain sillä 2 fleeceloimea, joista toinen oli Eskadronin, yhet putsit ja suitset :) ! Turhaa höpötän taas... Mut huomenna ette saa postausta, joten keskiviikkoon! :)

ps, meiltä on viety yks horsecomfortin loimi sekä equilinen ruskea huopa >:( !!! pistää vihaks tommonen, ylihuomenna tulee lappua tallin seinälle, siltä varalta jos joku on vahingossa ottanut...

2 kommenttia:

  1. mäkin menen torstaina ja lauantaina HIHSiin, mutta vaan niihin myöhempiin näytöksiin :)

    VastaaPoista
  2. miks et muuten vastaa näihin kommenteihin, vai lagaako kone vaan? :D mutmut tosi kiva saada taas vähän jotenki tälläne rennompi postaus, eikä välttis vaa kisoist ja treeneist ym. tämmösiiki ois tosi kiva saada enemmän! (: ps. ois kiva sit jos kans voisit näyttää tääl niit juttui mitä sit oot ostanu itiksest ;)

    VastaaPoista