lauantai 2. huhtikuuta 2011

kaveri kyytiin ja menoks! :)

Heipsan! :)

Olin tänään mun kaverin Aurin kans tallilla hoitaa Popsun, ja meni oikeen mukavasti :)! Auri sai alkukävellä ja -verkata Popsun, sekä loppuverkata ja -kävellä. Popsu meni oikeen nätisti Aurin kans, ja Auri ratsasti oikeen hyvin :) Se on ratsastanut vajaan vuoden(?) ja menee jo tosi kivasti! Kun miettii millä tyylillä itse ratsastin kun olin ratsastanut ekan vuoden niin huhhuh, pari kertaa siistimmin meni Auri kyllä! :D


Auri ja Popsu! :)
Kyllä, meillä oli tosi hyvät ratsastusvarusteet, ainakin Auril! Nimittäin nahkatakki, lenkkarit (suorapohjaiset), farkut, ja lapasilla mentiin hetki eka :D Kypärät meillä molemmilla oli tietenkin mukana! :)
Nää kuvat lagaa tosi pahasti, jonka takia tää teksti tulee varmaan näyttämään mahtavalta kun julkasen tän.. Toivottavasti saatte ees jotain selvää =D Mutta siis, Auri ravaili aluks vähän ympyröitä ja kaaria, kun Auri lopetti verryttelyn niin mä pääsin selkään. Popsu meni ihan ok, vähän liian pitkänä kylläkin ja pohkeen takana hieman, mutta empä sen kummallisemmin tänään kiinnittänyt mihinkään huomiota, kun käytiin vaan puolentunnin juoksurinksalla maneesissa. Laukassa Popsu kulki ajoittain jo ihan näppärästi, muuten mutta painoi hieman kädelle ja sitä myöten lähti aina välillä pidentymään. Menin ilman jalustimiakin, ja tällöin Popsu meni paremmin?!? hmm jännää. Päästin Aurin loppuverkkaamaan Popsun ja sit kun oli hölkkäilty hetki niin käytiin maastossa loppukäynnit! :)

Auri tykkäs kovasti kun pääs ratsastaa! =) Ja musta oli kiva kattoo kuinka hyvin Popsu suhtautu uuteen ratsastajaan, vaikka no miten se olis muka huonosti suhtautunu??
Eteenpäin nojaaminen nyt in?? not.


kyynärpään kulma, tai se? olematon

miten voin oikeesti könöttää joka kuvassa ? Epänormaalia..
Gosh! Pitää rupee harjottelemaan ryhdin säilyttämistä ja muutenkin kaikkea ryhdin parantamis juttuja, sillä näytän ihan hirveeltä tuolla tommosessa asennossa! Kaikissa otetuissa kuvissa oli tollanen tai jopa vielä pahempikin könötysasento.. Ei huhhuh minä.

Auri= örbe, Piia= pablo, JAG

jansba/zansba, auri, piia, jag, smutsiga, skönde/niko

Hmm laitoin nyt tohon meiän kutsumanimiä joita saattekin vapaasti kummastella =D Osa varsin mielenkiintosia eikö? Muuten, tallin jälkeen mentiin Aurille sitten syömään ja sieltä lähettiin pleissille! Tulinkin sit kotiin vasta puol 12, siksi oon tähän aikaan koneella kirjottamassa blogia :D... heheh.
RUBY,RUBY,RUBY,RUBYY!

2 kommenttia:

  1. hahhah älä välitä mäkin könötän aina ihan omituisesti ja mun ryhti on niin päin persettä ettei mitään raja ! :D

    VastaaPoista
  2. Määki katoin leirillä, ku oli sellane avustaja kuvannu jokasen leiriläisen ratsastusta (esteillä) nii mä näytin ihan sika pieneltä ja tyhmältä siellä ponin selässä ja könötin ku mikäki jauhopussi. Ja se sai vielä videolla, ku hyppäsin shettiksellä ja veti esteen jälkeen iiihanat pukit :D ET OO AINOO.

    VastaaPoista