lauantai 2. huhtikuuta 2011

siivoustalkoot!

Tänään oli siis tallilla siivoustalkoot, niinkuin otsikosta voikin jo päätellä. Eli siivottiin vintti, sieltä heitettiin rekkalavallinen tavaraa jotka meni roskiin/tuhottavaks, meinattiin jo tilata toinen rekkalava mutta hehe ehkei kuitenkaan :D Tuli siitä ainakin vähän siistimpi, pukuhuonekin siivottiin, ja tyhjennettiin kaapit. Tuli aika siistiä koko paikasta! =) Paitsi no, piha on nyt mikä on tälläisella mutakelillä kaikkialla. Pari-kolme tuntiahan siivoomisessa meni, mutta lopuks saatiin ruokaa joten olin ihan tyytyväinen..:)

Sit Popsun hoito... Mikäs siinä kun pikkujätkä oli vetässy itseltään kengän irti tarhassa! Onneks oli suht siististi irronnut, mutta yritin soittaa silti tallityöntekijälle (anne) että jos vuolisi vähän sitä, hän ei vastannut mutta jos kohta soittais uudelleen. Kengittäjä kun pääsee vasta alkuviikosta :s Taluttelin Popsuu kuitenkin maneesissa noin tunnin Jepen ja Relenten kanssa. Relente on siis Jepen heppa ;) Juteltiin siinä niitä näitä ja aika meni tosi nopeesti kun oli hyvää seuraa!

Kun oltiin taluteltu vein Popsun talliin ja hoidin sen valmiiks, jonka jälkeen menin pikkutalliin kattoo Relentee ja oottaa Jepen kanssa Niinaa joka toi sitten semmosen sähköshokki-maton Relentelle. Sillä on lapa jumissa, niin kuunneltiin tarkkaan miten se laite toimi ja kaikki ne vaikutukset ja tämmöset, sitten pistettiinkin se matto Relentelle :) Oli tosi kiva kun en ollut koskaan ennen tommosista matoista kuullutkaan, niin nyt Niinalta saatiin kunnon tarkat tiedot siitä ja sen toimivuudesta heti :) Ihan toimivalta kapistukselta se vaikutti ja varmasti onkin, harmi vaan että maksaa kuulemma 2500euroa :/ Hmm, tais jäädä haaveks toi :D

Oli muuten pitkä päivä tallilla! Nyt kun pääsin kotiin niin kävin suihkussa peseytymässä kun tuntu että olis vintiltä jääny pölykerros muhun, ja kohta meenkin sitte pleissille kavereiden kans :)

2 kommenttia:

  1. heh tuli vaa mielee et monesti oot tippunu popsult?

    VastaaPoista
  2. En oo muuten ikinäkoskaanmilloinkaan tippunut Popsulta :D

    VastaaPoista