maanantai 4. huhtikuuta 2011

'On sulla ihmeen rauhallinen hevonen...'

Heips! :)
Tänään en ollut koulussa millään oppitunneilla, kun tehtiin historia-projektia toisen koulun seiskaluokkalaisten kanssa salissa koko päivän. Meillä olis ollu fysiikan koe tokalla tunnilla, ja tietty aateltiin et jes nyt ei tarvi tehä sitä kun on joku hyvä syy olla tekemättä/menemättä tunnille. No tuli siitä sitten AVIlta (opettaja) kunnon emoraget ja tehtiin koe kuitenkin seuraavalla tunnilla. Tein sen 10 minuutissa, voin kertoo että fysiikka-kemia ei oo mun vahvuuksia koulussa, joten en oota huimaa numeroo :D Palattiin saliin järjestelee esitystä ja sit esitettiin se koko koululle. Ainoo kiva juttu päivässä oli ettei tarvinnu olla tunneilla ja päästiin vielä viimeseltä tunnilta pois kotiin :) Siis me jotka teki projektia ( mä & viivi).

Tallilla kävin suoraan koulun jälkeen, ja tadaa eipä ollut Anne ehtinyt iskee uutta kenkää tilalle Popsulle. Eipä siinä mitään laitoin kypärän päähän, Popsulle suojat etusiin ja riimu päähän ja maneesiin! Menin siis vähän extremisti ilman kunnon kamppeita, eka pitkään käveltiin ja vähän väistäteltiin ja lopuks otettiin ravia ja laukkaakin. Tosi varovaisesti mentiin sen puuttuvan kengän vuoksi. Ei onnu tai mitään kuitenkaan, onneksi! Löysin muuten siltä hokinpolkeaman siitä samasta takasesta mistä puuttuu kenkä (vas. tj). Sen putsasin ja laitoin aloe vera rasvaa päälle ratsastuksen jälkeen.

Sain muuten kommenttia maneesissa Popsusta 'Kivan näkönen heppa sulla' 'Ihmeen rauhallinen hevonen sulla'. Pienetkin mukavat kommentit piristää päivää huomattavasti :) Tuo rauhallisuus-kommentti tuli varmasti siitä kun Popsu oli ainoa heppa maneesissa joka ei hätkähtänytkään kun lumia lenteli maneesin katolta rämähtäen.. :)

Eilen otin satulahuopia pesuun ja iskä vei ne siis konttorilleen jossa on isompi pesukone (ei tarvitsis miljoonaa koneellista pestä kunn pysty yhen ison satsin) ja nyt ne huovat onkin kotosalla narulla kuivaamassa. Jospa huomenna veis puhtaat tallille ja sit veis uuden satsin pesuun. Huopia kun on paljon! =D

Nyt lähen taaskerran pleissille kamujen kaa, moro :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti