torstai 28. huhtikuuta 2011

Suu kuntoon!

Nyt on sitten eläinlääkäri käyny rokottamassa ja raspaamassa Popsun! Suusta löytyi yllätykseski muunmuassa sudenhammas ja muutama piikkikin, jotka on nyt onneksi poissa :) Rokotukset oli kisaamista ajatellen pielessä, joten sama eläinlääkäri tulee antamaan sen tehosteen 21-92 vrk päästä, pitää minun muistaa soittaa hänelle! Popsu rauhotettiin eka raspausta varten, mut jouduttiin antaa lisää rauhottavaa sudenhampaan poiston takia. Siinä oli minulla kyllä hymy huulilla, kun vietiin Popsu takasin karsinaan kun se hoiperteli käytävällä ihan mömmöissä :) Seuraava hampihoito Popsulle olis loka-marraskuussa.

Mutta siis, sudenhammas kun poistettiin niin ei kuolaimia viikkoon sen suuhun ja rokotusten takia 3-4 päivää kevyesti/lepoa, ei hikeen, eikä puuhkutukseen asti saa liikuttaa. Mietin että onko typerä ajatus ostaa hackamoret (tosi lyhyillä varsilla) 3-4 päiväksi ratsastukseen Popsulle? En mitään kalliita kuolaimettomia suitsia (en muista niiden nimiä) lähtis ostamaan kun vaan pari kertaa käyttäisimme, vaan vois ostaa hackamoren ja mennä sillä nyt sitten. Kertokaas mulle onko tää ihan typerä ajatus? Tai jos nyt jostain sattuisin löytämään tähän hätään LG-Bridlet niin ne olisi minun mielestäni paljon suotavammat kuin nuo Hackamoret. Tuntuu vaan että noita LG:tä olisi tosi harvassa..

Eläinlääkäri neuvoi nyt että kun se rauhotettiin, ruokaa ei sille neljään tuntiin, joten kirjotinpa isoilla tikkukirjaimilla punasella tussilla sen oveen lapun että "Popsulle ei ruokaa 4tuntiin (vain iltaruuat)". Toivottavasti tosta tajuaa että vaan iltaruuat Popsulle.. Popsulle oli myös tullut toiseen suupieleen pieni haavauma, joka oli eläinlääkärin mukaan pieni ja huoleton. Mutta siihenkin saatin hoito-ohje, eli ennen ratsastusta pitää laittaa kalanmaksaöljyä ja ratsastuksen jälkeen Lanolin-voidetta. Ne kuulemma auttavat nopeasti haavauman paranemiseen. Jotenka tänään, tai viimeistään huomenna käydään äitin kanssa apteekissa ostamassa Popsulle noita.

Oli niin mukavaa, kun Popsu käyttäytyi taas kerran oikeen hyvin ;)

3 kommenttia:

  1. Oon menny popsul itseasias kerran hakkiksil! osta vaan, niit tarvii kuitenki myöhemminki :D

    VastaaPoista
  2. Tiiätkö et minkä kokoset niitten pitäis olla et menis Popsulle ? :D Oon vähä evo näiden kans...

    VastaaPoista
  3. Siis sil varmaan oli sillon mun hakkikset, eli iha normi kokoset :D

    VastaaPoista