torstai 14. huhtikuuta 2011

ell soitettu :)

Heipsan!
Nyt on ollu vähä kiireitä pari pv niin siksi ei oo tullu postailtua jos ootte ihmetelly. Mutta niin soitin tossa toissa päivänä eläinlääkärille että tulisko hänn raspaamaan ja rokottamaan ja sit kans Popsu kengittettiin tiistaina, eli sivukäänteelliset kengät ja nyt on pelkässä kantahokissa. Ja tuo eläinlääkäri tuleekin sitten pääsiäise jälkeen torstaina.

Eilen oltiin seiskaluokkien kans oopperassa.. Mua ei kyllä yhtään innostanut katsoa/kuunnella sitä, sillä jouduin käydä tallillakin tän takia tosi nopeesti ja hoitaa Popsun nopeesti ja oli viime yöunet jääny vähälle. No onneks sieltä sai kahvia, joka tosin makso 2,50e semmosesta pikku kupista -.- :D

Toissapäivänä ensin päivällä mä itse juoksutin Popsua noin 15min korkeintaan, kun oli taas kerran hieman kiire, mutta sit Juulia pelasti ja pysty vielä ratsastaa Popsulla illemmalla! :) Jes! Juoksuttaessa en oo muuten koskaan käyttäny mitään apuohjia tai piuhoja, sen tajusin vähä aika sitten :D Eilen käytiin maastossa ravailemassa ja pari laukkapätkääkin tuli otettua. Mahdollisimman kevyesti mennään muuten nyt n. vko, eli ei välttämättä estetunnille mennä ens viikollakaan, tänään en pääse kun lähdetään luokan kans uimaan itiksee :)

hevosen juoksuttaja pro.




Käytiin muuten tiistaina Viivin kanssa lenkillä, tuli matkaa kerättyä lähemmäs 10km, no ok jotain 8-9km. Juostiin kalkkirannasta Söderkullan ässälle ja sitte parkin ja ässän välillä mentiin pari kertaa kun etittiin mun kännykkää! Kun luultiin sit et kännykkä olis tippunu sinne kalkkirantaan päi nii tottakai juostiin takasin sinne, ilman että löydettii kännykkä.. Mut sitte soitettii äitille ja se tuli hakemaan ja tadaa kännykkä oli tippunu etupenkin alle... Jos ei tosta ylimääräsestä lenkistä ollu muuta hyötyä niin kunto kasvaa!!

Tänään postailen luultavasti vielä toisen kerran, mut nyt pitää mennä kouluun! :)

2 kommenttia:

  1. Robby peruutti sen tunnin ni et jääny mistää paitsi ;) Kivoi noi juoksutuskuvat btw :D

    VastaaPoista
  2. http://hiipuva.kuvat.fi/kuvat/Hevoset+-10/13.5.2010/Caribo.jpg

    VastaaPoista