lauantai 9. huhtikuuta 2011

Puoliunessa hevosen selässä ja uutta videota!

Yöpleissi check, puoliunessa ratsastaminen koko yön valvomisen jälkeen check! Eli viime yönä ei tullut nukuttua juuri yhtään kun oltiin kavereiden kanssa siel pleissillä iltakuudesta aamuyhdeksään. Sieltä lähin suoraan tallille, onneks huomenna on ne kisat niin tänään piti vaan kävellä! Sillä jos olis pitäny ratsastaa kunnolla ja oisin menny suoraan pleissiltä tallille ilman yöunia niin huhhuh olisin jossain ojassa makaamassa ja Popsu laukkais pitkin maita. Mut onneks ei näin.

Käytiin noin tunnin kävelylenkki maastossa ilman satulaa, Popsu näki hurjia kompostilaatikoita ja oikeenn hurrrjan rekkalavan. Niitä piti sitten pällistellä sielä, mut kun vähäsen maiskutti ja rohkas sitä eteenpäin niin sitten se ei enää edes huomioinut näitä "kauheuksia". Ihana keli  oli! Okei oli mutasta, mutta aurinko paisto ja oli semmonen raikas tuuli ja ei yhtään autojakaan liikkeellä. Kuuntelin sitten musiikkia samalla ja chillailin Popsun selässä, oli niin kivaa :) Tuli oikeesti tosi kesäfiilis, ja tuntu et kaikki huolet ois hävinny hetkeks...:)

Muttamutta, kengittäjä tulee maanantaina, kun ei ehtinyt tulla tällä viikolla. Ja huomenna olis ne kisat! :o Kävin kattomas tallilla Cocis-kansiosta lähtölistat niin kasikympissä lähden kuudentena ja ysikympissä  ekana ! Nyt voisin sanoo että mua jännitää ihan sikana, kun toi on meiän eka ysikymppi! Noihan ona harjotus/seuraestekilpailut, mutta kisat kumminkin. Toivottakaa kaikki onnea meille! Mä oisin niin ilonen että saatais nollaradat molemmista, ja suht hyvät paikat hypyille ja hypyt onnistuneiks, enkä hätäillen ratsastais sitä aikaa niinkään. Viivi tulee auttelemaan meitä taas, ja tottakai videoimaan kans radat:) Muutes tallilla pesin meiän kamoja, ja samalla päätin että huomenna mennään mustissa "edustaa" :D Eli mulle musta pitkähihanen, Popsulle musta huopa, suojat ja panssari, sekä suitset näyttää mustilta mutta on tositositosi tumman ruskeat.

Tein kans uuden videon youtubeen, mutta voitte katsoa sen tästäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti