maanantai 25. huhtikuuta 2011

Peltorallia & paljon kuvia

Heipsan! Anteeks taas en eilen ehtinyt postailla, mutta nyt tulin ja kuvien kera. Videoita en jaksanut/ehtinyt siirrellä koneelle, niin niitä pääsette katselemaan vasta myöhemmin. Ihana sää tänään koko päivän, pakko oli tääkin ilmoittaa heti ekaks teille! :)

Käytiin eka Juulian kans katsomassa eriksnäsissä seuraestekisoja, jonka jälkeen vasta lähettiin nevakseen hoitelee omat hepsut!

Laitoin Popsun kuntoon ulkona puomissa, samaan aikaan kun Juulia hoiteli Casperia siinä vierellä :) Otettiin kuvia ja videoita hepoista(mitäs muutakaan ;) Oltiin  Popsun kanssa eka maastossa peltoilemassa, parit laukkarallit vedettiin ja sitten muuten vaan ravailtiin siinä. Sen jälkeen mentiin kentälle ja hyppäsin pari kertaa pystyä ja kavalettia, jonka jälkeen loppuravailut. Käytiin tallissa vaan kääntymässä, kun otettiin kamat pois Popsulta ja mentiin Juulian ja Casperin kans kentälle ottaa vielä kuvii ja videoita hepoista :) Popsu kellahti piehtaroimaanki sen suuren 'työurakan' jälkeen...

  Kun hypättiin niin Popsu oli ihan hyvä jopa, sit nostettiin vähän ja puomii lens kaks kertaa (takajalat), mut sit tulin kolmannen kerran ja Popsu tuli aavistuksen lähelle estettä, mutta korjas oman virheensä ja puhtaasti meni. Siinä näky tänään juuri tossa hypätessä semmonen pieni yrityksen halu, maneesissa kun siinä ei oo hypätessä tommostä pientä 'virettä' oo ollut. No olihan toi eka kerta talven jälkeen kun kentällä loikki.

Kuvatulitus luvassa loppuun :)

Siivosin toissapäivänä kaapin, lopputulos näkyy kuvassa!







tästä tuli mun suosikkikuva!




jänis ! :D
I<3my istunta, NOT




Hoidin tätä ponia 2006-2009, ja tänään näin sen pitkästä aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Oi, sampoo! <333 Minäkin hoidin Sampoa pari vuotta : DD Ihana ponipallero! Nykyään en ratsasta samassa paikassa ja on välillä tullut ikäväkin. Muistankin kun minä, sinä ja yksi kaverini menimme kauppaan (karlvikin aikoina/ xDDD Ja isäni kuskasi takasin yms, en tiedä muistatko mutta juuh x)) En tiiä mistä tuli mieleen. ; ) No, mutta Sampoliini = poni parhain! /ja hieno tuo Popsun kaappi/ : DD (ja sori tämmöne turha komma) : )

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! :) Sampo on tosiaan ihan selvästi paras noista pikkuponeista Karlvikissa! :)) Muistan sen reissun kyllä! :D

    VastaaPoista