torstai 31. maaliskuuta 2011

Kun mikään ei riitä...

Noniin, tänään oli sitten estetunti joka meni kai ihan hyvin? Mutta mun mielestä se jäi jotenkin vajaaks koko tunti tai jotain, että olis Popsun pitäny tehdä enemmän.. Puhuttiinki just Juulian kans tunnin lopuks et joko vaaditaan liian vähän, tai sit liian paljo :D Ainakin mulla näin. Pitäis löytää tietynlainen vaatimusasteikko jonka mukaan aina onnistumisien jälkeen vaatii vähän enemmän jnejne, tasaisesti ja tietyllä tavalla=D Voi kumpa tollasia olis, tai osaisin noudattaa sellaista.. kröhöm.

Alotettiin yksittäisellä pystyllä jossa oli edessä laukkapuomi jolta ponnistettii hyppyyn. Noh, aika laakeita lössähtäneitä hyppyjä tuli parit ekat ja mitä ravisörsseliä siihen puomin ja esteen väliin tulikaan :D Estettä nostettii ihan vähän ja sit tuli Popsu sen ehkä vähän paremmin. Sen jälkeen tultiin puomi-pysty-okseri-pysty-okseri jumppailusarja-mikälie olikaan tehtävää :D Okseria korotettiin ja laitettiin aika leveeks lopussa, Popsu tuli tän tosi hyvin varsinkin silloin kun mä ite katsoin ylös-eteenpäin enkä kummastellut estettä ja katse olis harhaillu sielä alhaalla.

Sitten tehtiin samantapasesti tuo, mutta tultiin puomi-pysty-okseri-okseri, muistaakseni se oli noin? no en jaksa katsoo tota videoo nytte mut itseppähän sitten näätte jos katsotte ton videon sitten mikä tuol alhaalla on. Popsu tuli tän kans iha hyvin, piti vähän maiskuttaa että okseri-okseri väliin tulis 4 askelta, sillä lähti liikkeelle täs vähän veltosti.

Loppuun tultiin rataa joka alko tolla puomi-pysty-okseri-okseri sarjalla ja sen jälkeen kaarrettiin lävistäjälle jossa oli pysty, (suunnanvaihdos tapahtui tietysti samassa) ja sitten kaarrettiin taas uudelle lävistäjälle jossa oli kapee pysty ja siitä tehtiin loiva kaarre okserille (väli 5 askelta, ja suunta vaihtui) Ekalla kerralla kun tultiin tää, niin mä ite jarrutin pystylle lävistäjällä ja sen vuoks tippu puomi, sitten vika okseri tippu mutta tää oli Popsun virhe, niin Robbykin sanoi. Ja tuo eka pudotus oli myös siksi kun en ite kerennyt vaihtaa laukkaa ajoissa niin ensin sähellettiin ristilaukkaa ja kun suoristin sen sinne esteelle päin vaihto Popsu ite vastalaukaks, ja tietysti mä roikun ohjassa jarrut päällä.. Tokalla kerralla Popsu tulikin sitten oikeen hyvin, mä ite epäröin ja vähän jarrutin taas samaiselle pystylle, mutta suoriuduttiin siitä hyvin, ja Popsu korjas okserilla tapahtuneen puodotuksen! :)

Vaikka toi vika rata meni ihan hyvin, niin silti tuntui että nyt ei olla tehty tarpeeks että pitäis vielä tehdä jotain vaativampaa tai tehdä jotain ylipäätänsä enemmän, mutta Robby sanoikin että tämä riittää tältä erää nii se oli siin sitte :D

 Sen 'estelaukka' on parantunu jo tosi paljon, siitä mitä se on joskus ollut! Ihan hämmästyin kun katoin noita tän päiväsiä videoita ja vertasin niitä alkuajan videoihin.. Ei enää mee kovin etupainoisena, paitsi tietysti esteen jälkeen alastulossa se vähän kaatuu eteen välillä, ainakin jos en ite oo mukautunu hyppyyn hyvin ja sit alastulossa jäisin nojaamaan vähän rajustikkin eteen. Mutta kuitenkin, hypytkin onnistuu paremmin kun saan Popsun laukkaamaan energisemmin ja reippaammin eteenpäin, näin se kans ite innostuu enemmän ja imee ittensä hyvin esteelle. Toivottavasti saatais vielä tästä sitä paremmaksi ja paremmaksi! Vaikka eihän toi meiän meno oo nyttenkään mitenkään hienoa ehkä katsojan silmästä, mutta mun mielestä viime tunti ja tää tunti meni normaalia paremmin jos miettii hyppyjä ja laukkaa.

Nyt pääsettekin nautiskelemaan mun istuntavirheistä :))

2 kommenttia:

  1. hyvältähän tuo näyttää (: ja ooon niiiiiin kade sulle sul on iha sika hieno hevonen! (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, kiitos ihan hirveesti! :) ihanasti piristää päivää heti kun saa kivan kommentin! =)

    VastaaPoista