keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tuukkaa ja ilman satulaa menemistä

Toissapäivänä käytiin Tuukan kanssa 3 kertaa tallilla. Ensimmäisellä kerralla ratsastin ja annettiin ennen ja jälkeen ratsastuksen silmätipat, sitten käytiin kaks muuta kertaa pistämässä vain silmätipat Popsulle. Olin yllättyny kun menin hakemaan silmätippoja jääkapista ja sanoin Tuukalle et mee laittaa sillä aikaa Popsulle riimu päähän (lähinnä sanoin vitsillä sillä en uskonu että osaisi), mutta sitten kun tulin niin se perhana oli saanut sen riimun Popsulle päähän ja vielä ihan oikein. Huhhuh! :D

Eilen juoksutin Popsua, mutta se jäi aika lyhyeen. Annoin sen kävellä muutaman ympyrän, jonka jälkeen kannustin sen raviin ja maiskutin vähäsen, niin eiköhän lähde semmoset rodeot ja veto toiseenpäähän maneesia. Lisätään tähän vielä se, että synteettinen juoksutusliina on varsin ihana kun hevonen lähtee vetämään täysiä ja se liina liusuu käsissä, varsinkin silloin kun ei ole hanskoja viisaalla ihmisellä kädessä. Tuli mukavat palovamma jäljet käteen ja vertakin sitten rupes vuotamaan.

Tänään menin ilman satulaa "hömpötellen" sillä en jaksanut laittaa satulaa sille selkään (ja sehän on oikeasti niin voimia vievä tehtävä..). Ravailtiin vähän ja laukkailtiin, mutta käveltiin suurinosa ajasta. Popsu teki muutamat hyvät pysähdykset kyllä, muuta "vaikeaa" tehtävää ei sitten tehtykään, sillä mun vatsalihakset huusi jo alkumetrien jälkeen hoosiannaa.

Sain muutamat kuvat lisää Keravan kenttäkilpailuista :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti