perjantai 8. kesäkuuta 2012

Estetunti & yllätyksen epäonnistuminen :(

Ensimmäiseksi paljastan yllätyksen mikä piti tapahtua, mutta menikin kaikki suunnitelmat päin prinkkalaa. 16 päivä meidän piti mennä Keravalle kenttäkisoihin harrastetta starttaamaan, mutta matka taitaa tyssätä kyydin uupumiseen. Yritin pari pv kysyä kaikilta kyytiä sinne, maksua vastaan tietenkin mutta ei kukaan sitten pääse silloin viemään :/ Mutta ilmottautumisaikaa on nyt sunnuntaihin asti, elikkä.

LUE! HUOM!
Jos joku täysikäinen, jolla on ajokortti ja vetoauto olisi halukas hakemaan traikun, hevosen + 2 ihmistä Nevaksesta 16.6. lauantaina aamulla ja viedä Keravalle ja iltapäivällä takaisin Nevakseen, niin heittäiskö heti kommenttia tai laittaisi sähköpostia mahdollisimman nopeasti: banaaniada@hotmail.com   Tottakai maksaisimme kyydistä hyvin sille, joka jaksaisi kuskata.

Tämä kyllä vaikuttaa ja tuntuu niin epätoivoiselta, mutta pakko yrittää kun hinku noihin kisoihin on niin kova! :/

Eilen oli estetunti, meni ihan hyvin muuten mutta loppua kohden Popsu vähän väsy ja alko hyppiä pystyyn ja jalat ei noussutkaan yhtä vikkelästi kuin alkutunnista. Kuitenkin olen aika tyytyväinen jätkään, sillä kyllä se muuten teki kaikki pyydetyt asiat nätisti ja hyppäsi hyvin. Teimme ensin ravihyppyjä tynnyrille, ja erilaisia linjoja, pidentämistä ja lyhentämistä ja lopuksi rataa. En edes muista kaikkia tehtäviä, joten laitan teille vain muutaman kuvan tunnista. Kiitos Emma kun kuvailit! :)













välillä keulittiin..

...jäätiin suusta kii...

..ja kolauteltiin!




tottakai Robbyn piti pilata muuten täydellinen kuva.. Eiku.

1 kommentti:

  1. http://enni-heppoilu.blogspot.fi/2012/06/haaste.html
    tossa siulle haaste

    VastaaPoista