tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hyppyjä & viikkosuunnitelmaa

Tänään hypättiin Popsun kanssa, ensin yksittäisiä esteitä pieninä, sitten 80cm rataa ja sitten noin 100cm rataa. Viivi oli tänään auttamassa ja kuvaamassa, kiitos kun jaksoit kahlata kentän mudassa nostelemassa puomeja ja kuuntelemassa mun turhaa lätinää! Ja superkiitos kuvista :)

Popsu oli aika kiva, ihan suht "innolla" se hyppäsi niitä pienempiäkin esteitä, mutta parhaat hypyt tuli ehkä niille vähän isommille. Lopuks tuli jotain ajatusvirheitä ja huolimattomuuksia, joten pari puomia tippus, mutta kun tultiin uudelleen pienen kävelyhetken jälkeen niin se tuli puhtaasti ja hyvin. Totesin tänään Viivin kanssa että Popsu on aika lentokone! Se lähti vähän kaukaa joillekin semmosessa liitoasennossa että huhuh! En jaksa selitellä enempää, saatte vain paljon kuvia katseltavaksi. 



popsu airlines






kuinka niin liikkeen edellä?


Johtava ohjasote!




Tein vähän viikkosuunnitelmaa, tai no suunnittelin loppuviikolle ohjelman Popsulle:

Tiistain (tänään)    Radan hyppäämistä
Keskiviikko           Reipas maastolenkki ravaten ja laukaten
Torstai                   Kouluohjelman kertaamista ja hevonen "kuuliaiseks" (ei kovin rankka)
Perjantai                Kävelypäivä maastossa (1½h ainakin)
Lauantai                Kilpailut (paniikkipaniikkipaniikki)
Sunnuntai              Lepopäivä kävellen

Ja perjantaille kuuluu myös Popsun perusteellinen pesu, harjan letitys (kouluosuutta varten tottakai), kamojen putsaus ja pakkaus, viimesilausten teko, sun muu järjesteleminen ja sen semmoinen kisoja varten. Voin vaikka lyödä vetoa, että vaikka kuinka kovasti suunnittelen tai järjestelen ja pakkaisin kuinka huolella tahansa, niin unohdan jonkun oleellisimman asian... Ei ois ihme jos koko hevonen jäis matkasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti