keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kävelyä

Nyt on taas ollut parin päivän postaustaukoa, kun en ole edes oikein tehnyt Popsun kanssa mitään. Sunnuntaina kävin Tuukan kanssa tallilla kävelyttämässä Popsua, maanantaina kävin Nellin kanssa maastossa kävelemässä, eilen keventelin eteen-alas 30minuuttia ja tänään vasta ratsastin sitä vähän enemmän.

Teimme parit raviväistöt, laukanvaihtoja, vastataivutuksia jne. Popsu oli ihan superkevyt verrattuna eiliseen, jolloin se painoi kädelle hetkittäin aika paljonkin. Välillä se oli vähän epätasainen edestä tänäänkin, mutta muuten aika hyvä. En mennyt kuitenkaan kovin kauaa sillä, ehkä noin 45minuuttia, sillä tämä koko alkuviikko sillä nyt saa olla kevyttä.

Sain kolme kuvaa kenttäkisoista Susanna Saikkoselta. Kannattaa käydä vilkaisemassa hänen kuvasivustonsa, siellä on nimittäin paljon mahtavia hevoskuvia! Susannan kuvasivut.



Superkivat kuvat, kiitos susanna!

Tässä on vielä kuvat palkinnoista, kun sovitin niitä Popsulle. Mielestäni tuo loimi on vaan niin upea! En osannut odottaa näin hyviä palkintoja harrasteluokasta, voin vaan kuvitella mimmoiset palkinnot sitten muissa vaativimmissa luokissa oli...

Tiiän että toi korvahuppu näyttää ihan ufolta Popsulla, varsinkin kun on pelkkä riimu päässä :D

Aino otti pari kuvaa meistä tänään kun oltiin pellolla loppukäyntejä kävelemässä, saan ne varmaan tässä joku päivä kun Aino ehtii lähettämmään :)

1 kommentti:

  1. toi loimi on kyllä aika mageee!! :D onnittelut vielä voitosta ja ennenkaikkea upeasta PALKINNOSTA :))

    VastaaPoista