tiistai 5. kesäkuuta 2012

Uusi yllätys...

...Jota en aio vielä paljastaa teille. Mutta älykkäät saattavat arvata missä minä & Popsu esiinnymme 16.6 ;)
Eilen mentiin pitkä maastolenkki, ravattiin ja laukattiin aika paljon, mutta sitäkin enemmän käveltiin reippaita pätkiä. Popsu oli tosi mukava, kun aina ennen laukatessa ja ravatessa maastossa se on lähtenyt viemään kuolaimeen purien painaen kädelle, nyt se meni itse nokka pystyssä ryhdikkäästi, kevyesti, miellyttävästi ja eteenpäinpyrkien. Nyt on ehkä hölmöä mutta ihanaa myöntää että minä vain matkustin siellä, ei tarvinnut taistella sen kanssa yhtään.  Kun jätkä tarhaili nappasin siitä pari kuvaa taas :)
 "rakennekuva"

Ei tykänny olla kuvattavana tällä kertaa >:

Tänään käveltiin alkukäynnit maastossa ja mentiin sitten kentälle koulua vääntämään. Käynnissä olimme alkuun paljon volteilla ja ympyröillä, keskityin taas siihen etten ratsastaisi pelkällä sisäohjalla, vaan sisäpohkeella ulko-ohjalle ja istunnalla. Kesti kauan oikeaan kierrokseen kun Popsu oli alkuun vähän jäykkä, mutta kun se vertyi niin onnistui paremmin. Alkuravit otettiin eteen-alas, todella reippaassa ravissa, sillä halusin Popsun heti pohkeen eteen kuulolle.

Tämän jälkeen teimme paljon käynti-ravi siirtymisiä ja pysähdyksiä ja peruutuksia. Väistättelin Popsua koko aika myös aika paljon sik-sak väistöillä, sekä avoja että vastataivutuksia väännettiin hetki. Laukkaa otettiin aika vähän, mutta ratsastin Popsua koko aika laukassa eteen, pidin kuitenkin ulko-ohjan tuen kunnolla ettei laukka menisi maata pitkin vaan siinä olisi edes pieni liitovaihekin. Teimme parit vaihdot ja that's it.

Pesin jätkän tänään. Ensin kunnon huuhtelu vedellä, jonka jälkeen kunnon hieronta saippuaisella sienellä ja sitten vielä sitäkin huolellisempi huuhtelu ja aurinkoon syöttelemään ja kuivattelemaan. Pesin myös kaikki kamat tänään ja järkkäilin kaappia.

2 kommenttia:

  1. laitoin haasteen sinulle :)
    www.petrapalomaki.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. laitoin haasteen sinulle :) :)
    http://enni-heppoilu.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

    VastaaPoista