keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Puuhevonen & ostoksia

Käytiin eilen Tuukan kanssa sen kevarilla Vantaan Hööksissä. Ostin terveyskortille "pidikkeen" ja siinä mukana tuli selkäpuolelle ja mahapuolelle numerolapun "pidike". Ja toinen esiteltävä asia on meiän kaapin uusi koriste, minkä sain Tuukalta jo vähän aikaa sitten, nyt vasta älysin esitellä..



Tänään mentiin Popsun kanssa erittäin reipas maastolenkki, joka oli noin tunnin pituinen. Kävelimme aluksi todella pitkään, jonka jälkeen otin ohjia lyhyiks ja ravattiin pitkä pätkä reipasta tahtia, välillä tarkistaen jarrujakin. Sitten Popsu sai pienen kävelytauon, jonka jälkeen laukattiin todella pitkä pätkä, jonka aikana lyhensin ja pidensin laukkaa, ja teimme muutamat vaihdot. Popsu oli ehkä aavistuksen parempi tuossa pidentämisessä (lähti vähän lapasesta). Sitten käveltiin 20-30 minuuttia takaisin tallille.

Tänään illalla pitäis tulla kaikki aikataulut ja lähtölistat nettiin, ootan jo kuumeisesti niiden ilmestymistä! Ja tottakai tulen viimeistään huomenna kertomaan meidän alustavan aikataulun ja lähtönumeron yms.

HUOM!!!
Jos jollain olis vinkkiä että miten pitää hokkireiät puhtaina ja "valmiina käyttöön milloinvain", niin kaikki neuvot otetaan vastaan. Nimittäin saattaa tulla muuten vaikeaks laittaa lauantaina rataesteiden jälkeen hokkeja jalkaan kun ei saa reikiä puhtaiks. KORVATULPPIA ON KOKEILTU, totesin että ei pysy sielä rei'issä.

Ja kun olen niin ahkera ja avulias sun muuta, niin pakko vielä mainita että hoidin Harryn lauantaina ja sunnuntaina. Elikkä laitoin ja annoin sille ruuat, pistin ötökkähupun naamaan ja heitin laitsalle.

4 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu laittaa pumpulia hokkireikiin? Oon kuullu, et vois toimiikkin? :)

    VastaaPoista
  2. tupakkan flitterit toimii joillakin.

    VastaaPoista
  3. pumpulia hokkireikiin ja jesaria päälle :)

    VastaaPoista
  4. filtterit on melkee ainoot mitkä toimii

    VastaaPoista