lauantai 16. kesäkuuta 2012

Tää ei voi enää olla totta!

Herättiin Viivin kanssa 05:00 ja lähdettiin vähän ennen puoli kuutta ajamaan tallille. Letitettiin Popsu loppuun asti, puhdistettiin hokkienreiät ja laitettiin pumpulit sinne. Sitten katsottiin kaikki kamat valmiiksi ja kun Jenna ja Aino tuli niin pakattiin auto täyteen tavaraa ja lähdettiin Keravaa kohti.

Kouluverkassa Popsu oli aika hyvä, sen ravi oli tosi tasaista ja kivaa, laukka vähän laahaavaa, käynti aika aktiivista. Sitten kun menin radalle, sain ravailla hetken aitojen sisäpuolella ennen lähtöä, niin Popsu vähän jännitti tuomaripäätyä ja ovea, mutta kun monesti tein volttia siihen pelottavan paikan kohdalle niin loppui kyttäily. Kun alotin radan tuntu että koko paketti ois lössähtänyt ja Popsu ois vaan löntystellyt radan läpi. Pari kirosanaa pyöri mielessä radan aikana, ja odotin todella huonoja prosentteja. Rata meni miten meni, jatkettiin sen jälkeen suoraan esteille, ja tässä vaiheessa ne fiilikset eivät olleet kovin hyvät.

Vaihdoin omat kamat, Popsun kamat, nousin selkään ja menin esteverkkaan. Otin pari hyppyä pystylle ja pari okserille, ja sitten ilmottauduin radalle. Popsu ei sitten yhtään kiinnostunut niistä 80cm esteistä, yhdelle se jopa kolautti aika kovaa, ihmettelin miksei se puomi tippunut. Popsu meni myös aika pitkänä ja laiskana, kuitenkin saimme puhtaan radan, mihin olin aika tyytyväinen.

Sitten mentiin suoraan eläinlääkäritarkastukseen, jossa olikin sitten meidän oma eläinlääkäri. Sanoi että tehokasta juottamista (popsu oli "kuiva"), muuten kaikki ok ja saatiin jatkaa maasto-osuudelle.

Tämän jälkeen hain kansliasta pöytäkirjan ja olin tyrmistynyt.. Sain koko radasta yhden kutosen, kaksi kahdeksikkoa ja loput seiskoja. Alakerrassa oli kaikki muut seiskaa paitsi yksi kutonen. Kommentti oli: "Siistiä yhteistyötä, siirtymisissä ajatusta ylämäkeen". Ja prosenteiksi tuli hurjat 69,38%! Olin järkyttynyt :D

Oli pitkä tauko ennen maastoa, joten laitettiin Popsu kärryyn, käytiin kävelemässä maastorata, otettiin Popsu jossain välissä ulos ja laitettiin hokit ja sitten kamat ja lähdin jo verkkaamaan. Otin yhteensä ehkä 4 hyppyä verkassa, muuten aika paljon laukkaa ja ravia. Sitten se hetki koitti...

Olin nyt suoraan sanottuna paskat housussa kun alettiin lukea kymmenestä alaspäin numeroita, ja lopetin hengittämisen kokonaan kun sain luvan, "ratsasta". Ensimmäinen este oli pieni tukki, kuten toinenkin, kolmas oli jo vähän erilaisempi, nelosta en edes muista enkä vitosta. Kutonen oli tukkisarja, sitten tuli vesi, jolle piti huutaa japjapjap kun meinas jätkä hyytyä, sitten vedestä pois hyppy oli joku pieni tukki taas. Sen jälkeen valkoinen ihme-este jolle murahdin Popsun yli, ja viimeinen este vielä! Jes, ei estevirheitä! Sitten luulin että olin mennyt liian kovaa, mutta olin juuri siinä ihanneajan paikkeilla ja maastosta 0vrp!

Tämähän merkitsi sitä, että Popsu ja minä voitimme ensimmäiset kenttäkilpailumme! Olin aivan hemmetin tyytyväinen Popsuun, en voi kuin iloita! Palkinnot oli aivan järjettömän hienot! Saatiin Kingslandin fleeceloimi ja Kingslandin korvahuppu. Niihin oli tietysti jätetty hintalaput, loimen arvo 145€ ja korvahuppu 49€. Olen tyytyväinen :)! Vaikka loimi olikin 145cm, niin se meni Popsulle päälle kun sovitin tallilla, vaikka yleensä sillä on 155cm loimet.


Haluan kiittää Jennaa, Viiviä, Ainoa, Emmaa ja Nelliä avusta :) Huippureissu ja huippuhevonen!

Nyt on jo kiire kylille, ja videoiden lataaminen ja kuvien muokkaaminen ne illemmalla/ viimeistään huomenna :) Adios! Nää fiilikset <3

4 kommenttia: