torstai 14. kesäkuuta 2012

Lähtölistat & kisajännitystä!

Viimeinkin lähtölistat on tulleet nettiin, alkaa jo pikkuhiljaa pelottamaan!
Koulukokeessa lähtönumerona: 14
Estekokeessa: 27
Maastokokeessa: 14

Oon tyytyväinen monentena lähden missäkin "kokeessa", kivempi lähteä puolessavälissä/ loppupäässä, kuin että pitäisi ekojen joukossa porheltaa menemään!

Viivi & Aino tulevat näillä näkymin nyt ainakin mukaan auttelemaan minua sinne, Nelli tulee ehkä katsomaan jos ymmärsin oikein mitä se selitti mulle tänään, ja jos isompaa apua kaipaan niin Jenna (kuski)varmaan sitten auttaa.

Tänään harjoiteltiin kouluohjelmaa, meni alkuun tosi hyvin. Popsu oli kevyt, tasainen, lennokas ja kuunteli pienimpiäkin apuja. Sitten lopuksi kun oltiin menty jo noin 45minuuttia niin koko paketti hajosi. Popsu ei sen jälkeen vastannut niihin pienimpiin apuihin, tasaisuus ja lennokuus katosi kokonaan, mutta pysyi sentäs kevyenä. Teen luultavasti nyt huomenna hieman poiketen viikkosuunnitelmasta, eli kävelylenkin sijaan menen kevyesti ravaillen, sillä Popsu oli myös vähän jännittynyt tänään. Mutta saattaa olla että menen aamulla kevyesti eteenalas joku korkeintaan 25minuuttia ja illalla kävelytän sitä vielä jonkin aikaa maastakäsin. En vielä tiedä.



Tänään tyhjensin meidän traikun kuivikkeista ja heinästä ja vähän pesin pohjaa, vein väliseinän kokonaan pois, että Popsulle ois enemmän tilaa ja saan siellä satuloitua sen helposti. Siivosin myös kaapin ja järkkäilin sen kokonaan uuteen uskoon, pesin koulu- ja estekamat, sekä vein turhat varusteet vintille. Odotan että pääsen käyttämään maasto-osuudella meidän ihania valko-ruskeita ohjia! En kehtaa niitä muualla käyttää, kun luulen että olen koko maapallolla ainoa ihminen jonka mielestä ne on hienot :)

Tänään myös testailin uudelleen niiden hokkien kierittämistä, kokeilin että saan varmasti jokaiseen jalkaan kaikkiin reikiin hokit laitettua ja lopuks pistin pumpulit niihin reikiin. Toivottavasti ne pysyisi paremmin kuin korvatulpat. Jos ei nekään toimi niin testaan vielä filttereitä. Kiitos muuten lukijat vinkeistä! :)

Huomenna alan panikoimaan luultavasti superpaljon, etten edes tule kirjoittamaan mitään sekavaa höpöhöpö tekstiä tänne, vaan saatte sitten seuraavan kerran lauantaina illemmalla tai sunnuntaina aamulla postauksen kisoista :)

2 kommenttia:

  1. mä starttaan koulussa & maastossa sun jälkeen numerolla 18 ja esteissä oonki sit mielenkiintosesti ennen sua numerolla 21. tulee varmaan ihanan kiire vaihtaa suojat, suitset, rintaremmi ja satula :D mutta verkassa varmaan nähää ;)

    VastaaPoista
  2. Hai superisti onnee voitosta! (:

    VastaaPoista