sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

"Really nice round"

Otsikko lainattu Dominiquelta (kirjoitetaankohan se ihan noin?) joka sanoin minulle noin ratani jälkeen.

Tallille tultua menin maksamaan lähdön, joka oli vain 5e kun Antti makso loput 10e siitä kun oli velkaa mulle. Sitten kuvailtiin ja katseltiin Nellin kanssa muutamat radat ja lähdettiin laittamaan Popsua kuntoon. Kun se oli satula ja suojat päällä puunattuna niin lähdettiin uudelleen katsomaan ratoja, ja hetken päästä takasin talliin ja pistin suitset päähän ja lähdin kävelemään.

Kävelin tiellä vähän matkaa, jonka jälkeen jatkoin maneesissa. Verkkasin noin 20minuuttia, ravailin paljon, tein pysähdyksiä ja peruutuksia, otin pari kertaa kavaletille, pystylle ja sitten lopuksi vain okseria. Se vaikutti tosi energiseltä, ja oli älyttömän kevyt edestä! Ihanaa kun ei tarvii kannatella kokonaan sen päätä yksin.

Radalle lähtiessä alkoi vähän pelottaa (niinkuin kotona aina kun on tutut ihmiset katsomassa ja kommentoimassa), mutta alun jälkeen olin jo ihan fiiliksissä ja loppuosa meni kuin vettä vaan. Muutamille esteille paikat ei ollut ihan täydellisiä, yhden mokasin kokonaan. Työnsin Popsua eteenpäin että lähtisi kaukaa, vaikka olis pitänyt odottaa ja ottaa vielä yksi askel, ja tämän vuoksi tuli aika tyylikkään näköinen tuuppaus sille. Muuten Popsu oli tosi mukava ja meni oikein hyvin. Saatiin 0-0 ja luokan voitto! :)

PALJON KUVIA!


















Ja vielä päivän saalis:

3 kommenttia:

  1. Husössä on tommosia samanlaisia pokaaleja, toi on aika upee :DDDD ja onnea! :)

    VastaaPoista
  2. Hei mikä on noiden sun equilinien malli? ku oon yrittäny ettii noita, missä on toi teksti reidessä.... Ihania kuvia ja onnea voitosta! :)

    VastaaPoista