torstai 31. toukokuuta 2012

On mulla ihana hevonen!

Eilen menin pellolla sillä aika kevyesti ja vähän aikaa. Se painoi kädelle, lähti käsistä pari kertaa, keuli ja oli muutenkin epämiellyttävä. Tuukkakin voi sen todistaa, kun meni sen selkään loppukäynneiksi ja Popsu lähti laukkaan yhtäkkiä. Hemmetti kun pelästyin että nyt se tippuu ja taittaa niskansa, mutta onha se kunnon ponipoika kun sai Popsun pysäytettyä. Kuvat ovat eilen otettuja.





Tuukka & Popsu <3


Eilisen jälkeen ei siis fiilikset estetunnille lähtiessä olleet kovin kivat, odotin jo suurta pettymystä, mutta Popsu se vaan jaksaa yllättää ja miellyttää mammaa! Hypyt oli aika pyöreitä, energisiä ja hyviä, Popsu oli kevyt edestä ja meni omalla moottorilla eteenpäin. Ainoa vain mikä oli, niin kuski vähän kämmäili lähestymisiä välillä kun en saanut katsottua sopivaa paikkaa, ja tein aina väärän ratkaisun. Eli saatoin tyrkätä Popsua eteen juuri ennen estettä, vaikka olisi pitänyt istua hiljaa ja odottaa vielä yksi askel, ja toisinpäin..

Mentiin lopuksi 100cm rataa, mikä meni aika hyvin. Toivottavasti saisin Nelliltä lähipäivinä videoita hypyistä, että saisin tännekin taas pitkästä aikaa jotain materiaalia. Sunnuntaina mennään metri kotikisoissa :) Ja tämä ei sinänsä varmaan ketään edes kiinnosta, mutta Popsulla kävi tänään aamulla kengittäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti