maanantai 14. toukokuuta 2012

Hööksissä

Olipa tylsä otsikko.. Koulun jälkeen Tuukka tuli hakemaan mut ja mentiin sen kevarilla Vantaalle käymään allrightissa(?) ja sitten Hööksissä. Ostin  toiset erilaiset pelhamit, kun se suora kumi ei sopinut Popsun suuhun yhtään. Nyt ne pelhamit on normi nivelellä, kokeilinkin niitä tänään ja Popsu toimi niillä paremmin kuin nillä toisilla. Jos joku haluaa ostaa niin myynnissä suoralla kumisella suuosalla pelhamit kokoa 13,5 niin kysy.


Tänään Tuukka piti Popsua sitten hetken kun pistin Kiran hevosen Harryn karuselliin, se sai olla siellä sen aikaa kun ratsastin. Heitin sille vielä ruuat kun vein sen talliin. Oli muuten pientä venkslaamista sen koneen kanssa, kun en ollut varma mille ohjelmalle mun piti se laittaa ja MITEN se laitetaan... Noh kyllä se toimi ainakin ja sai Harry kävellä.

Huomenna koulutunti ehkä :) En jaksa nyt kirjoittaa mitä tein Popsun kanssa tänään, se oli aika hyvä ja menin vain vähän aikaa. Huomenna tulee torstain lähtölistat niin sitten infoan teitä.


Tekisi mieli letittää Popsu kisoja varten, vaikka ne on tosin seuraestekilpailut ja hyvin pienet sellaiset. Onko ihan tyhmää panostamista ja yliampuvaa? Heitä vähän kommenttia.

3 kommenttia:

  1. letitä vaan Popsun harja ainakin näyttää hienolta.

    VastaaPoista
  2. Letitä ihmeessä, on kohteliasta kisojen järjestäjää kohtaan olla siisti ja panostanut :)

    VastaaPoista
  3. Mielestäni ei ole yhtään yliampuvaa, pikemminkin tyylikästä :)

    VastaaPoista