torstai 17. toukokuuta 2012

Kilpailut Östersundomin ponikoululla

Aamupäivällä mentiin tallille iskän kanssa, pakattiin auto ja hoidettiin Popsu kuntoon ihan rauhallisesti, kun aikaa oli niin paljon. Tein sille sykeröt, joista tuli ihan ok siistit. Popsu meni ja tuli traikusta nätisti, sekä käyttäytyi matkat ihan hiljaa (niinkuin aina :D).

Kisapaikalla menin ensin maksamaan lähdön, ja katsoin edellisen luokan ratsukoita muutaman, jonka jälkeen haettiin Popsu autosta. Verkkasin aika lyhyesti, vähän ravia ja laukkaa ja muutamat hypyt pienemmille esteille. Popsu kyttäs maneesissa ovipäätyä alkuun, mutta lopetti sen kuitenkin pian kun vähän rentoutui. Sitten kävelemään rata ja iskä piti Popsua, se oli aika simppeli ja takaisin hevosen selkään ja 1-2 hyppyä pystylle ja okserille ja sitten radalle.

Pohja oli mielestä aika huono kentällä, se oli keskeltä hyvä, mutta molemmat päädyt oli kokonaan hirveitä. Se oli ihan pehmeä ja upottava. Osa hypyistä oli huonoja, enkä saanut tuotua Popsua kovin hyvin, kun en osannut katsoa paikkaa kunnolla. Jotkut tuli vähän lähelle ja jotkut vähän kauas. Popsu oli muuten aika kiva, mutta omaa ratsastusta voisin kyllä hieman hioa.. (vähän enemmänkin ja ainahan sitä pitää hioa)
Tälle tultiin aika lähelle

Tähän tuli aika hyvä hyppy

Kuvastakin näkee että aika lähelle tultiin :D
Tälle lähdettiin vähän kaukaa

Tähän esteelle tuli laiska ja vetelä hyppy

Sarjan B-osa, tälle tuli ihan hyvä hyppy

Ihan ok hyppy

Hyvä hyppy


Kuitenkin tulokseksi 0-0 ja toinen sija, mahtavaa! :) Saatiin ihan superkiva palkintokin. Muovikassissa tuli Vermon kalenteri 2012, Agrimarketin kuvasto, Hevosenomistaja lehti, Ähkystä kertova tietokirja, 2 paria ratsastussukkia ja se paras viimeiseksi, Eskadronin tummanpunaiset pintelit! Ihan älytöntä, että aika pienen ponikoulun pienissä kisoissa saa näinkin hyvät palkinnot.




Kiitos Julialle, Julialle, Viiville ja Tildalle henkisestä tuesta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti