sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Paljon kerrottavaa!

Apua kun on viikko hurahtanut kirjoittamatta, onneksi ei ole käynyt mitään kovin elämää mullistavaa.. Tää nyt tulee ensimmäisenä, kun on pitänyt jo aikoja sitten näyttää...
Ylempi kuva on mun ottama Tuukasta ja Popsusta, alempi on Tuukan äitin maalaama taulu tosta ylläolevasta kuvast :) Aika hieno kyl!

Viikosta en edes jaksa kertoa mitään kummempia, kuin että torstaina oli estetunti joka meni mun ja Popsun osalta tosi hyvin! Teimme vinoja linjoja, ravista hyppyjä, kaarevia linjoja, laukan säätelyä (lyhentäen ja pidentäen). Popsu oli niin tarkka jaloistaan, vaikka tuli ihan juureen niin se nosti koipiaan (huomautan tässä että esteet olivat kuitenkin 90-100cm suurinpiirtein, että Popsu pelasti hyvin)  Robby mainitsi myös kun yhdellä pysty-okseri kaarevalla linjalla Popsu teki todella mahtavia hyppyjä okserille! Kuulema takajalat toimi hyvin ja se teki erittäin pyöreitä hyppyjä, ihan hämmästyin!

vähän huonolaatunen kuva, kännykällä peilinkautta... Mutta Tuukka halus mennä yks päivä tandemia nii katsomosta se hyppäs tohon taakse hetkeks :D


Tänään piti olla koulukisat, noh mun tuurilla ne tietysti peruttiin kun tuomari sairastui... Popsu raukka kun seiso yön yli kisaletit päässä turhaan, no kamat tuli kiillotettua mutta ei se turhaa kuitenkaan ole. Menin kuitenkin katsomaan Husöseen koulukisoja, joissa kuvasin Ainon radan. Pistän pari kuvaa Ainosta ;)






1 kommentti: