keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Popsun viritystä, varusteiden huoltoa + ostoksia

Tänään kävelin koulun jälkeen Cavalloon (minne on meidän koululta matkaa varmaan 15m, noei nyt ihan mutta melkeen). Olin tilannut aikoja sitten  Equilinen huovan, mihin valitsin itse värin, koristenauhan ja mallin ja vihdoin se oli tullut! Juuri sopivasti huomisiin kilpailuihin. Oon rakastunut siihen täysin.

Toi koristenauha ei näy kunnolla mutta siinä on kultaista, tummansinistä ja valkoista :)
Eilen olin kouluvalmennuksessa ja aivan yksin, ai että kun pelotti. Harjoiteltiin vastataivutuksia käynnissä ja ravissa, pysähdyksiä ravista, laukannostoja pysähdyksestä ja laukanvaihtoja ja keskiaskellajeja. Popsu oli hidas ja vähän kinkkinen edestä, hetkittäin meni kauniisti niskasta myödäten ja käyttäen selkäänsä, mutta silloin kun se lopetti selkänsä ja takajalkojensa käytön niin sen kyllä huomasi. Selkä laski varmaan metrin alaspäin ja ravi oli kauheaa istua. Olen suht tyytyväinen kumminkin Popsuun.


Tänään menin vähän alle tunnin. Taivuttelin ja asettelin, tein vastataivutusta ja pysähdyksiä ja peruutuksia ja temponmuutoksia, välillä eteen-alas välillä ottaen Popsua ryhdikkäämmäks, jne. "jumppasin" sitä. Se oli aika hyvä, lopuksi tosi kevyt edestä :)

Pesin äsken täällä kotona Popsun suitset, vyön, rintaremmin ja omat kannusremmit (jos en ole aikaisemmin kertonut niin jep, pesen myös kannusremmit aina, kun joidenkin mielestä tallilla se on ollut outoa turhaa puunausta). Huomenna tallilla pesen satulan ja omat saappaat niin kaikki on tiptop.

En ole kommentoijilla vastannut kun blogger ei jostain syystä salli sitä :/ Mutta kiitos teille, ja näillä näkymin panostan ja puunaan ja pistän Popsulle sykeröt :) Lähden huomenna toisena 90cm luokassa, jossa on alle 10 lähtijää. Sijoitusta en lähde hakemaan, vaan puhdasta ja tasaisen siistiä rataa (mikä ehkä saattaa onnistua jos hyvä tuuri käy :D).

Postausideoita tulemaan?

4 kommenttia:

  1. Videopostaus olisi kiva anakin miusta.

    VastaaPoista
  2. Joku postaus Popsun näkökulmasta ois kiva?
    Tai sit kertoisit jostain sun tallipäivästä?

    VastaaPoista
  3. Videopostausta kannatan mäkin! :)

    VastaaPoista
  4. ihana huopa! kui monta equilinen huopaa sulla oikeen on? :) joku varustepostaus olis kiva !

    VastaaPoista