lauantai 12. toukokuuta 2012

Asiaa

Mulla on muutama pieni asia kerrottavana,

ensimmäisenä, Aino antoi mulle jonkun haasteen, jonka toteutan tosin vähän myöhemmin kun nyt en ehdi sitä tekemään.
  Toisena asiana, klippasin tänään Popsun, ja oon tosi hämmästynyt kun se yleensä pelkää klipperin ääntä eikä anna kunnolla klipata kuin kaulan puoleenväliin. Noh tänään klippasin ilman mitään häslinkiä sen korvienkin takaa eikä se sanonut mitään, jes!
  Kolmas asia, helatorstaina (17.5) Tildan pyynnöstä meen joihinkin östersundomin ponikoulun estekisoihin, missä meen vaan 90cm (kun metriä ei ollut..).


Popsu oli tänään superhyvä kun menin sillä. Aloitin käynnissä volteilla ja taivuttelemalla ja asettelemalla, se oli vähän raskas edestä, mutta kun aloin tehdä pysähdyksiä ja peruutuksia niin se tuli vähän ylös ja oli kevyempi. Alkuravailin pitemmällä ohjalla eteen-alas, isoilla ympyröillä. Alkuravien jälkeen tulin pois selästä ja kannoin 3 ravipuomia pitkälle sivulle peräkkäin. Välit oli todella lyhyet, sillä tarkoitus oli tulla niille hitaasti ja rennosti, ja aina kun onnistuttiin tulemaan niille tuollatavalla niin Popsu nosteli jalkojaan oikein näppärästi.

Teimme paljon erilaisia käynti-ravi ja laukka-ravi siirtymisiä, ja otettiin välillä mistä askellajista tahansa yhtäkkiä pysähdys ja  tarpeen mukaan myös peruutus. Popsu oli tosi hyvin avuilla, sain sen seis ihan pienellä avulla ja sain sen siitä laukkaan ihan ajattelemalla. Tultiin kuitenkin melkein joka kierroksella niitä puomeja, ja sen lisäksi siirtymisiä + harjoiteltiin laukanvaihtoja. Se vaihtaa oikeasta vasempaan tosi hyvin, mutta välillä vasemmasta oikeaan se vaihtaa ensin etuset ja sitten takaset (väärinpäin). Mutta tänään harjoiteltiin vaikeammasta kierroksesta enemmän ja lopetettiinkin melkeen heti, kun se onnistui pari kertaa peräkkäin niin sitten taputus ja lopetus.

Loppuravailin aika lyhkäseen, jonka jälkeen kävelytin maasta käsin Popsua tiellä.


Torstain kisoja odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti