maanantai 9. huhtikuuta 2012

You got to lose to know how to win

Aamulla Popsulla oli kengittäjä, sillä aikaa menin Wallulla, jonka jälkeen sitten pakattiin auto ja lähdettiin ajamaan Lohjalle, noh heti tajusin että kannukset jäi joten käännyttiin takasin hakemaan niitä. Onneks ehdin tajuta sen tallin hiekkatien jälkeen, enkä sitten vasta Lohjalla. Matka sujui hyvin, lukuunottamatta että navigaattori sekoili ja näytti että ajettais keskellä merta, Popsu käyttäyty kans hyvin matkat.

Paikalla mentiin katsomaan edellisen luokan pari viimeistä ratsukkoa ja sitten käveltiin jo rata. Se oli aika simppeli, ei mitään kummallisuuksia. Sitten mentiin ottamaan Popsu ulos autosta, laitettiin se kuntoon ja menin kentälle kävelemään. Verkkasin jätkää pitkään käynnissä ja sitten ravissa pidemmällä ohjalla, laukkaa otin kentällä aika vähän. Popsu tuntui tosi energiseltä, mutta oli vähän raskas kädelle.

Sain siirtyä pian sisälle verkkaamaan, jossa otin muutaman hypyn pystylle ja muutaman okserille, Popsu meni hyvin. Hypyt tuntu pyöreiltä ja ilmavilta, paitsi yks kun rysäytettiin okseri takasilla alas. 90cm radalla Popsu oli tosi kiva, saatiin 0-0 ja neljänsiksi tultiin, lähtijöitäkin oli 41! Kimmo Helasuo kehu meitä ja oli jutellu iskän kanssa kaikenlaista, ne kun on kavereita keskenään.


Käveltiin pikkuhetki, jonka jälkeen taas maneesiin verkkaamaan 100cm luokkaa varten. Otin yhden hypyn pystylle ja yhen okserille, Popsu tuntu vielä tässä ihan hyvältä. Radalla tuli perusradalla kolmonen ja sarjan a-osa alas, toinen oli vähän omaa mokaa, mutta toisesta voisin sanoa että Popsun huolimattomuutta (jalat ylös prkl!!). En ollut kovin tyytyväinen omaan ratsastukseen, enkä Popsun panostukseen, vaikka toin sitä tosi huonosti esteille ja jäin välillä vähän kiinni edestä. Mutta siis 8vrp ja olimme 23/31.



Otettiin Popsulta kamat pois ja pistin linimentit kinttuihin ja lähdettiin ajamaan Espoon mäkkärin kautta Nevakseen. Oli sinänsä ihan onnistunut reissu, vaikka odotin enemmän metrin radalta. Aina ei voi voittaa, ja hyvä sijoitus sentään 90cm luokassa! Ensi kisoissa mennään luultavasti pelkkä metri sitten.











Loppukevennys:

Saan luultavasti myöhemmin kuvia radoista, kun pari kuvaajaa näky :)

3 kommenttia:

  1. ihana tuo viimenen kuva ! :--D ja hyvännäköstä menoa, ootte edistyny valtavasti :)

    VastaaPoista
  2. adaaaa loppukevennys-kuva, miksei se oo julkastu facebookissa!! ;)

    VastaaPoista