lauantai 21. huhtikuuta 2012

Lisäystä Ninan valmennuksesta

Noniin, eilen menin Popsulla aika kevyesti eteen-alas hömpötellen, kun oli ollut kaksi rankempaa puomi/hyppelytreeniä takana.

Haluan nyt vielä kertoa Ninan mielipiteestä ja ehdotuksesta. Elikkä tunnin jälkeen torstaina hän suositteli kokeilemaan Popsulle suoraa kumipelhamia yhdellä ohjalla (siis että on delta kuitenkin). Käytiin Hööksissä torstaina illalla ja ostettiin ne sitten. Perjantaina ja tänään kokeilin niitä, ihan vaan totuttelemisen vuoksi kun ei Popsulla oo ennen semmosia suussa ollut. Ne osoittautuikin hyviksi, niin luulen että alan käyttää niitä hypätessä jatkossa, mutta sileellä mennään ihan kolmipalalla.
Hööksistä haettiin nuo kuolaimet ja deltaohjatsydeemit

Tämä myös Hööksistä, tuohon kuolaimen ketjuun suojus ettei paina Popsua.


Popsu toimii pelkällä ajatuksella kun on pelhamit suussa, ei tarvitse kun pikkurilliä siirtää kevyesti niin se lyhentää vaikka esimerkiksi laukkaa todella paljon ja pysyy silti aktiivisena ja menee tosi nätisti. Se vaikutti tänäänkin ratsastuksen jälkeen tosi tyytyväiseltä, kun jos olisin kolmipalalla yrittänyt lyhentää sitä niin tuloksena olisi ollut vetokilpailu, Popsu voittanut sen ja ei mitään tulosta laukan suhteen olisi tullut. Ensi estetunnille menen noilla pelhameilla ja pyydän Robbya katsomaan ja kertomaan mielipiteensä että onko ok jos hyppäisin niillä sitten jatkossa.

Tänään menin pitkään käynnissä ja ravissa eteen-alas, jonka jälkeen pieni tauko ja laukkaa ympyröillä ja taas tauko. Sitten otin sitä ylös ja lyhensin ravia ja laukkaa, mikä unelma! Kaiken kukkuraksi Popsu pysyi vielä erittäin rentona, ja aika tyytyväisen oloisena. Se ei ainakaan protestoi kuolaimeen mitenkään ja ei availe suutansa yhtään vaikka ei ollut alaturpistakaan.

Tosiaan, tänään aamulla kun Popsu oli tarhassa niin menin ja vietin sen kanssa siellä noin puolituntia. Se seurasi minua ja kun kävelin sitä kohti silleen kuin olisin sen pomo, niin se peruutti nöyrästi niin kauan kun minä kävelin ja pysähtyi kun minäkin. Se oli niin suloinen! Otin muutaman kuvankin :)


Tein uuden kyselyn tuohon sivuun, vastailkaas siihen :) Ja tallin esittelyvideo on työn alla, osa on jo kuvattu, mutta osaa ei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti