lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hyppäämistä & ostoksia

Tänään kävin aamupäivällä tallilla, ja siellä ei ollut sitten yhtään ketään. Sain olla ihan rauhassa käyttäen koko maneesia ja tallikin ihanan rauhallinen.

Alkukäveltiin pitkään, jonka aikana rakensin kapean pystyn pituushalkaisijalle. Alkuravailin eteen-alas, jonka jälkeen otin Popsua ylöspäin ja alettiin laukata. Työstettiin laukkaa molempiin suuntiin ympyröillä hetken, kunnes annoin pienen kävelytauon ja tultiin pystyä.

Se kapea pysty oli alkuun ihan joku 50cm korkea, jota tulimme pari kertaa molemmista suunnista. Tää oli tosi hyvä kun se oli pituushalkasijalla ja aika lähellä lyhyttäsivua (ettei siis ollut keskellä maneesia jotta ois tullu tosi pitkä lähestyminen). Joutui nimittäin mennä kunnolla kulmaan ja katse oli aika tärkeä, että muistaa katsoa minne oli menossa, sillä kaarre kävi liian pitkäksi välillä.

Popsu oli aika energinen ja imi jopa pikkuesteelle ihan älyttömästi. Nostin estettä pienen tauon jälkeen 80cm korkuiseksi, jota tultiin kaksi kertaa, sitten taas tauko ja este oli 95cm ja sitä pari kertaa, jonka jälkeen tauko ja este 105cm. Tultiin sitä aina vain 2 tai 3 kertaa, ja hyppäämisen jälkeen ravailin heti 10minuuttia eteen-alas ja tein tosi pitkät loppukäynnit maneesissa/maastossa. Popsu tuntui ihan tosi hyvältä, vähän alkoi jopa kuumua, ja esteille imi tosi hyvin, mutta pysyi kuitenkin hallinnassa koko aika. (hallinnassa olemista testailin välillä pysähdyksellä heti hypyn jälkeen)

Kävin itiksessä ottamassa passikuvat ajokorttia varten, mutta kävinkin ostamassa vähän muutakin. 2 paitaa ja 3paria valkoisia sukkia H&M ja musta pipo Stadium.

Maanantaina kisoista: 90cm luokassa lähden numerolla 37 ja 100cm luokassa numerolla 9. Ennen kisoja meen aamulla Kian hevosella Wallulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti