torstai 26. huhtikuuta 2012

WNB kouluratsastaja

Oli kyllä niin kouluratsastaja olo kun oli hiukset nutturalla kypärän alla ja kokopaikkaset rats. housut, sekä Popsulla koulukamat päällä. Oltiin olevinamme niin tyylikkäitä että...

Käytiin pitkät reilu 20min alkukäynnit Nellin & Ziggen kanssa maastossa (golf-lenkki ympäri), jonka jälkeen jatkoin maneesissa vielä aika pitkään käyntityöskentelyllä. Tein paljon pysähdyksiä ja peruutuksia, seisotin sitä paikoillaan aika pitkään, kun se oli eilen aika malttamaton seisomaan. Sitten tein vähän väistöjä ja vastataivutuksia.

Ravissa alkuun eteen-alas ympyröillä ja kaikenmaailman kiekuroilla, Popsu oli ihan ok. Annoin sen mennä aika pitkänä ja matalana alkuun, josta sitten pikku hiljaa keräsin sitä ylöspäin. Tänään ei tehtykkään mitään kummallisuuksia, lähinnä harjoiteltiin ravista ja pari kertaa laukasta pysähtymistä, ja koitin pitää Popsun tasaisena. Se oli todella herkkä loppua kohden, pienellä pohkeella se tuli heti ryhdikkäämmäksi! Hetkittäin se kyllä lahnaili ja meni pidempänä ja nojas kädelle, mutta sit hetkittäin se oli oikeen kivan tuntuinen.

Ratsastuksen jälkeen otin Popsulta kantahokit pois (vähän myöhään...).

Ilmottauduin muuten nyt HelppoB:0, kisat on Nevaksessa 6.5. Ja vielä semmosta ilmoitusasiaa että huomenna menen itse normaalisti Popsun, mutta lähden illalla ennakkoviikonloppua viettämään (joku rippikoulup*ska) joten Nelli menee Popsun lauantaina ja koitan itse mennä sen sunnuntaina kun palaan.

Tulipa sekavaa tekstiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti