sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kesä tulee!

Ai että kun tuli kesäfiilis, menin kentällä ja pelkässä pitkähihasessa tuli ihan älyttömän kova hiki ja aurinko paisto lämpimästi, jospa se kesä nyt tulis :)

Tosiaan, menin siis kentällä ja Popsu oli tosi hätäinen ja valtavan energinen. Välillä otin suosiolla seis ja pari askelta peruutusta, kun ei enää äänellä rauhottelu auttanut, enkä halunnut lähteä vetokilpailuun sen kanssa. Alkuravit kipitettiin eteen-alas, jonka jälkeen keräsin ohjaa ja laukattiin. Herranjumala kun Popsu nosti käynnistä hienosti laukkaa! Se tuli takaa-eteen pehmeästi ja lähti heti aktiivista laukkaa lyhyenä. Mutta siinä oli se huonopuoli, kun olimme laukanneet puoli kierrosta ympyrällä niin se lähti viemään mua...





Noh sain sitä rauhoteltua ja kiinni, jonka jälkeen se meni ihan ok. Menin myös ilman jalustimia ravia, koitin pitää sen tasaisen nätissä muodossa ja takajalkoja aktiivisiksi, onnistui ihan ok. Laukattiin lopuks vielä pitkällä ohjalla, herranjeekule Popsu venytti kaulaa eteen-alas! Sen jälkeen loppuravit myöskin eteen-alas. Jäi tosi kiva fiilis kun Popsu oli hätäisyytensä ja energisyytensä lisäksi kuulolla ja suht miellyttävä ratsastaa. Välillä painoi vähän kädelle ja vei, mutta oli hyviäkin pätkiä. Tänään en siis tehnyt mitään kummallisuuksia Popsun kanssa, kunhan koitin rauhoitella sitä kun se oli niin energinen ja kipittämässä vaan eteenpäin.





Oli ihana laukata kun Popsu menee rauhallisesti aktiivisesti eteenpäin venyttäen kaulaa pitkälle alas


1 kommentti: