tiistai 24. huhtikuuta 2012

TET

Joo elikkä tän viikon oon koulun sijasta Eriksnäsin tallilla tetissä. Alotin eilen ja lopetan perjantaina.

Maanantai
Päivä alkoi 8.30 jolloin vein hevosia aamutarhaan, sitten heitin pilaantuneita heiniä vintiltä alas ja vein lantalaan. Sen jälkeen menin läntiselle 2-3h tyhjentämään karsinoita kokonaan turpeesta ja kusesta ja paskasta sekä homeesta. Sitten olisi ollut 30min tauko, mutta pidin vain 20min tauon, jonka jälkeen heitin alatallissa hepoille päiväruoat. Tämän jälkeen lakasin alatallin käytävät ja edustan, ja sitten menin ylätalliin pesemään parin tuntihevosen suitset + Piskun hepan kamat. Päivä loppui siihen kun hain hevosia tarhasta sisälle (klo 14.00)


Tiistai
Päivä alkoi taas 8.30 ja alotin taas viemällä hevosia pihalle. Sen jälkeen menin suoraan läntiselle tyhjentämään karsinoita. Kahdessa päivässä oon saanut tyhjennettyä 5 karsinaa, mikä kuulostaa vähältä mutta huhhuh mikä urakka sekin jo on ollut. Vielä ois 4 karsinaa jäljellä mitkä ovat isompia kuin edelliset. Tein koko päivän läntisellä ja vein vain aamulla hevoset ulos, olipa tylsä päivä. Pääsin kotiin klo13.50.

Maanantaina sitten Nevaksessa hyppäsin Popsulla jotain 60-80cm esteitä, ei ollut yhtään hyvä, aika laaka ja laukka tahdintonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti