tiistai 17. huhtikuuta 2012

Jännitystä ilmassa

Huhhuh mikä hirvee tunne tää jännittäminen, pelottaa ees ajatella huomista, sitä millä kaikilla mahdollisilla tavoilla pystyisin nolata itteni. Noh, jos sitä jotenkuten selviisi hengissä.

Tänään äiti otti kuvia musta ja Popsusta, poseerattiin kameralle kylläkin vain kun hain sitä tarhasta, eli ei ratsastuskuvia tälläkertaa.






Menin Popsun superhuolellisesti läpi, jopa onnistuin siinä jotenkuten! Käynnissä tein paljon voltteja, vastataivutuksia, avoja, väistöjä, pysähdyksiä ja peruutuksia, se oli tosi mukavan oloinen. Alkuun halusin sen menevän käynnissä ja ravissa vain rennosti eteen-alas, mitä se teki kuin tekikin hyvin! :)

Ravailujen jälkeen keräsin ohjia ja otin Popsua vähän ylös ja alettiin laukkaamaan. Vasemmalle se oli tosi hyvä, mutta oikealle laukka jäi vähän laahaamaan maata pitkin ja oli myös edestä aika pitkä. Loppua kohden sain sitä hiukan paremmaks.

Laukkojen jälkeen pidettiin lyhyt kävelytauko pitkin ohjin, jonka jälkeen ravailtiin. Pidin Popsua lyhyempänä edestä, se oli ihan ok, ei mikään superhyvä kuitenkaan. Tämän jälkeen menin kentälle loppuravailemaan pari minuuttia eteen-alas, ja sitten kävelemään tielle loppukäyntejä Nellin kanssa.

Tallissa pesin kamat ja puunailin Popsua huomista varten:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti