perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hieroja, estetunti + muuta mukavaa

Keskiviikkona meillä kävi hieroja, joka ensin kävi Popsun läpi ja sitten katsoi enemmän selkää. Lopuksi hän laittoi myös Bemer-maton Popsun selkään.

Sitten torstain estetuntiin:  Alotettiin ympyrällä missä oli 1 ristikko, meni aika hyvin, mutta kerran Popsu sai jonkun angst-kohtauksen ja kuskas mut ympyrältä maneesin toiseen päähän, siitä vaan palattiin ympyrälle takas ja jatkettiin.

Sen jälkeen tultiin ristikko-okseri-ristikko linjaa, jonka jälkeen jatkettiin pienelle suunnanvaihto okserille, jonka jälkeen kaarrettiin aika tiukasti ympäri ja tultiin linja toisesta suunnasta. Popsu alottin huonosti ja parani loppuun. Ton okserin päällä oli vinottain puomi, että se olis "sianselkä".
Jossain kohin okseria nostettiin ihan tosi vähän ja tultiin uudelleen. Popsu oli aika hyvä, ja Robby kehui teitä.

Sitten muutettiin koko juttua, tultiin oikeassa kierroksessa 7 askeleen ristikko-ristikko linja, jonka jälkeen mentiin kulmaan josta kaarrettiin punaselle okseri-ristikko linjalle ja sitten jatkettiin lyhytsivu jonka jälkeen jatkettiin vihreelle okseri-ristikko linjalle. Tää oli tosi kiva harjotus! Robby sanoi että Popsu lähtee hyvin kulmasta (vauhti ei hidastu ja laukka "kuole" kaarteessa)  ja hypytki oli ihan okei.

Tossa oli havainnollistavia kuvia tehtävistä, toivottavasti tajusitte jotenkin minkälaista tehtävää teimme. Valmennuksen jälkeen laitoin Popsun solariumiin hetkeks ja linimentit kinttuihin.

Tänään menin aika kevyesti, alotin pitkällä käyntiverkalla, teimme väistöjä, avoja,  pysähdyksiä, vastataivutuksia jne, taivuttelin ja asettelin paljon. Popsu oli vähän raskas edestä koko aika, mutta loppuun parani hieman.

Ravissa Popsu oli ensin pää pilvissä, en-tee-mitään asententeella, mutta jo alkuverkoissa sain sen herkemmäks ja rentoutumaan. Teimme paljon käynti-ravi siirtymisiä ja pysähdyksiä suoraan ravista. Oon niin ilonen pysähdyksistä! Popsu vetää itse jalat tasan ja pysyy suht tasaisessa muodossa, mahtavaa :)

Laukassa Popsu oli aika hyvä, hetkittäin lähti laahustamaan pitkänä, mutta muuten oli aika ryhdikäs. Oikealle se oli aika hyvä (mitä yleensä ei oo), vasemmalle normaali (ei hyvä, ei huono).

Loppuravailtiin eteen-alas ja kävelytin loppukäynnit.

Tänään pesin kahdet suitset, panssarivyön ja normivyön, estesatulan, rintaremmin, kannusremmit ja omat saappaat. + järjestelin kaappia uudelleen ja järkkäilin muutenkin paikkoja. Saatte muuten viikon sisään tallinesittelyvideon katsottavaksi.

Kuvailin Popsua kun se ulkoili:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti