torstai 19. huhtikuuta 2012

Nina Fagerströmin valmennukset

Noniin nyt on käyty Ninan valmennuksessa kaksi kertaa. Ekalta päivältä ei ole kuvia tai videota kun kaveri peruutti tulemisensa, mutta tältä päivältä on videota, kiitos Viivi!

Eilen työskenneltiin puomeilla ja kavaleteilla. Alkuverkkailtiin itsenäisesti kentällä ja maneesissa jonka jälkeen alotimme hommat. En muista millä tehtävillä alotimme, mutta kerron nyt joitain mitä teimme. Kolme ravipuomia lyhyellä sivulla, niille piti tulla hitaasti, lopulta niiden toiset päät nostettiin "kavaleteiksi". Sitten menimme koko maneesia ympäri ja oli kaarevalla tiellä kavaletti-1askel-kavaletti ja toisella sivulla oli 2 puomia joiden väliin piti lyhentää laukkaa ja tulla neljällä askeleella. Tulimme myös käynnissä ja ravissa kulman ratsastusta, niinkin yksinkertaisen kuuloinen asia olikin hankalaa.

Muita tehtäviä en edes pysty muistella eiliseltä, joten mennään tähän päivään:
En selitä kummempia, näytän pari videota ja kerron lyhyesti minkätuntuinen Popsu oli kumpanakin päivänä.

Eilen se oli ravissa ja käynnissä tosi kivan oloinen, mutta laukka oli pitkää ja laahas maata pitkin (Ninakin sanoi että pitäis saada laukkaan aktiivisuutta ja Popsua lyhyemmäks). Tänään Popsu taas oli hiukan parempi kuin eilen, vaikka välillä se lähti viemään pitkänä.



1 kommentti: