perjantai 6. huhtikuuta 2012

Muutosta & vanhojen muistelua

Mulla on harvinaisen tylsä päivä, ja satuin kaivelee ulkoselta kovalevyltä vanhoja kuvia, ja pätin tehä parit "muutos-kuvat" ja muutenvaan lisäillä vanhoja kivoja kuvia tänne :) (klikkailkaa kuvia isommiksi)



Askeleenpidennys ravissa, mitä tykkäätte? Ne on sitten oikeesti näyttänyt joskus tuolta kuin ylemmässä kuvassa, Viivi varmaan muistaa tän kuvan? Oli muutenkin tosi esimerkillistä kun kypärääkään päässä, vaikka noh, ei se kyllä aina vieläkään oo siellä missä kuuluis.

 Hyppytyyli.. Se oli aluks joskus välillä vähän tollasta kun ylemmässä kuvassa, aika koomisen näköstä jos katsotte noita etujalkoja ja sukellusta. Alemmassa se on nostanu etuset vähän paremmin ja erilailla kun ylemmässä, vaikka este nyt onkin isompi ja erikoisepi.
2011 helmikuussa Popsu riehui tarhassa ja sai molemmat etuset näinkin ihanaan kuntoon. Jouduttiin kutsua ell paikalle ja antoi kipulääkkeittä sun muuta. Oltiin pari viikkoa kävelyllä.


 Kesällä oli uus saikku kun Popsu ontui eka puoltoista vko ja sitten käytiin 2 kertaa klinikalla piikittämässä toista takasta kun oli vuohisnivel ja kinnerniveltulehdus. Noin 2kk meni kuntoutuksessa muistaakseni?
Popsun ensimmäiset maastoestetreenit Keravalla!



Oli kiva keli ja sain paljon kuvia ja videoita :)

Välil mietin et oonks sittenkää nii fiksu?

Popsu tuntu hypätessä ekaa kertaa hyvällä tällöin, oli 2011 joskus vähän ennen kesää? Kivakiva :)


Turha postaus mut antiolla :)




1 kommentti: