torstai 12. huhtikuuta 2012

Estetunnin jälkeisiä fiiliksiä

Jos totta puhutaan, niin lähdin tunnille "ei tästä mitään tuu"-asenteella, mutta jo alkutunnista mietin et josko sitä yrittäis. Alotettiin itsenäisesti laukan lyhentämisellä ja pidentämisellä, tein tätä aika vähän, pari kertaa pysäytin kun ei Popsu kuunnellut mun pidättäviä apuja.

Sitten tulimme ympyrällä puomi-pysty-puomi juttua. Puomi-1askel-pysty-1askel-puomi. Se oli ympyrän kaarella, piti kääntää tarkasti ja tuoda tarpeeks hitaassa laukassa, ettei Popsu tullut sitä innarina (niinkuin pari kertaa pääsi käymään). Tää meni ihan hyvin molempiin suuntiin, ei mitenkään erityisen täydellisen mainiosti, mutta ei huonostikaan.

Sitten en itseasiassa edes enää muista mitä tulimme, mutta voin kertoa viimeisen radanpätkän mitä tulimme pari kertaa.

(vinkki: isonna kuvaa niin näät teksin paremmin)
Noi numerot kuvassa ei tarkoita esteiden järjestystä, vaan ovat avuksi tajuamaan tota "kuvatekstiä". Mutta selitän radan käyttäen noita numeroita apuna, että tajuaisitte miten se rata menikään.

Aloitimme tulemalla yksittäisenä kolmospystyn vaihtaen suuntaa, jonka jälkeen jatkoimme nelospystylle vaihtaen taas suuntaa, sitten 1-2 esteiden linja reippaasti eteenpäin, jonka jälkeen hevonen kiinni ja 3-1 esteiden linja lyhentäen laukkaa, sitten 4-2 linja tehden itse päätöksen tuleeko 5 vai 6 askeleella. Tulin kuudella ja Robby sanoi että hyvä, sillä se oli Popsulle hyödyllisempää kun joutui lyhentämään hieman. Popsulle on nimittäin vaikeaa lyhentää.

Toivottavasti joku tajusi tuon selityksen.. Mutta sitten loppukäynnit taluttelin tiellä ja sitten tallissa laitoin mömmöt jalkoihin. Popsu oli tosi miellyttävä tunnilla, sain sen loppujen lopuksi aika hyvin lyhentämään laukkaa, se oli kuulolla jne. Tykkäsin!


Huomenna Aino menee ehkä Popsulla ja minä vain Wallulla, sillä illaks on muita suunnitelmia, jonka vuoks en ehdi mennä kahdella hevosella ja olen kuitenkin luvannut hoitaa kaverin heppaa kun hän on lomilla, joten Popsun saa hoitaa joku muu tai sitten sillä on vp.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti