tiistai 3. huhtikuuta 2012

Informaatiota

En mennyt tänään siis sille koulutunnille, kävin koulun jälkeen ratsastamassa Popsun aika kevyesti.

Tein pitkät käyntiverkat, asettelua ja taivuttelua, sekä paljon pohkeenväistöjä, vastataivutuksia, avoja.. Ravailtiin alkuun pitemmällä ohjalla eteen-alas, josta pikkuhiljaa nostettiin niskaa ylemmäs ja vaadin siltä vähän "ryhdikkäämpää" työskentelymuotoa. Laukassa Popsu oli järkyttävän huono oikealle! Muuten se on parempi siihen suuntaan, mutta laukka... Laahaa maata pitkin, jos ottaa ulko-ohjaa paremmin tuntumalle niin heittää pään ylös ja jännittyy vähän ja menee muutenkin paljon pidempänä. Vasemmalle laukka taas on aika hyvä. Laukkailun jälkeen lyhyet loppuravit pidemmällä ohjalla ja käytiin kävelemässä maastossa loppukäynnit.

Huomenna ajattelin mennä kunnolla, sillä torstaina olisi estetunti. Ajattelin tälläistä viikkosuunnitelmaa tälläkertaa:

Keskiviikko Koulua, "rankkatreeni"
Torstai Estevalmennus, "rankkatreeni"
Perjantai Kevyesti koulua
Lauantai Hyppäämään pari estettä,kavalettia/ koulua rankasti/ puomeja (en osaa päättää viellä)
Sunnuntai Maastoon kävelylle tai kevyesti koulua
Maanantai Estekilpailut Lohjalla
Tiistai Kevyesti koulua/ maastoon
Keskiviikko Koulua, "rankkatreeni"

Saa nähdä miten onnistun taas "noudattamaan" tuota suunnitelmaa, mutta toi on nyt suurinpiirtein semmonen mitä tää viikko tulee olemaan mulla ja Popsulla.

Huomenna meille tulee Karita hieromaan, ja antamaan jotain "sähköhoitoa", minkä nimeä en nyt oikeestaan muista tai oliko se edes mitään semmosta sähköhoitoa. Mutta selkään siis, kun se oli kipeä epäsopivien satuloiden vuoksi.

Haluatte varmaan nähä videon mun ja Viivin äikänprojektista "Näin varustat hevosen" mehän sitten esitettiin tää luokalle selostaen mitä missäkin kohdassa tapahtuu. Ei mee aina ehkä ihan oppikirjojen mukaan, mutta ei se oo niin justiinsa!

2 kommenttia: