tiistai 13. syyskuuta 2011

varustepostaus no. 1

Yllätykseksenne teen varustepostauksen, jossa käsittelen nyt vaan satulat, suitset, ja rintaremmit + martsut sun muut. Kuvailtiin eilen Viivin kanssa nopeesti kaikki nämä.

SATULAT & VYÖT

Ekana on meidän estepenkki, se on Cliff Barnsbyn. Tää satula on pehmee istua, mut vähän liian yleissatulan mallinen. Käytän tätä kuitenkin eniten.

 Koulusatulana on Kiefferin musta, en tiedä mallia. Istuin on liian kuppimainen (> tuo etukenoon) ja vähän kova. Mut jalat saa hyvän tuen ja helposti pystyy pitää oikeilla kohdillaan.

Estesatulaan kuuluu ylimpänä oleva musta pitkä vyö, se on tosi hyvä, suht pehmeetä nahkaa. 
Koulusatulan vyö on oikealla oleva musta lyhyt vyö. Siitä en pidä ollenkaan, se on Protackin outoa materiaalia oleva. Mut ihan kätevä ja menee kuitenkin.
Panssarit kuuluu tottakai estesatulaan, molemmat on muuten täysin samanlaisia mutta toinen ruskea ja toinen musta. Tykkään näistä paljon! :)

  

SUITSET


 Molemmat suitset on Kiefferin mustat, ne on meillä koulukäytössä. Enemmän käytän kuitenkin oikeanpuoleisia, ne on mielestäni hienommatkin. Mutta rakastan molempia suitsia ! Kuolaimina on Oliivit ja kolmipalat.





Vasemman puoleiset suitset oon ostanut HIHSistä, ne maksoi huimat 20e, mut silti on ehkä jopa mun lempparit! Nahka ei oo mennyt miksikään ja niissä on niskan kohdalla pehmusteet. Niissä on ohuet kolmipalat.

Toiset on muistaakseni HorseHeadin suitset, nahkaosat on ohuet, tykkään näistäkin aika lailla! :D Ohjat on kumiset, niistä saa hyvän otteen mutta ne on vähän liian paksut mulle.


 OTSAPANTOJA

Ylin on liian pieni jätkän päähän, se onkin mun entisen vuokraponin vanha, joka on vaan säilytyksessä tallilla.
Muut on ihan sopivia, mutta ei oo vaan tullu käytettyä niistä mitään.


 SÄLÄÄ

 Varaosia suitsiin, poskiremmejä, meksikolainen turpis, leukaremmi ymym. En kuvannut meiän hackamoreja kun en tiennyt missä ne oli mutta nekin siis löytyy meiltä.
Rintaremmi, käytän aina hypätessä ja välillä muutenkin, tykkään tosi paljon tästä! 
Meksikolainen turpis, mitä käytän harvoin.
Martingaali, en käytä melkeen ollenkaan. Erittäin harvoin.

 
 Musta rintaremmi, en käytä koskaan sillä ei ole mustaa satulaa johon tarvitsisi.
Valkoiset kumiohjat, käytän kun hyppään maastoesteitä.
Tuli vähän sekava ja lyhyt. En ehtinytkään kirjoittaa tätä niin huolella kun ajattelin. Mutta siinä nyt vähän meidän nahkavermeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti