perjantai 9. syyskuuta 2011

Oikea > vasen! täh ?

Heippa :)

Näin iltasin pääsen välillä pikkuveljen koneelle datailemaan, mutten kuvia tai videoita pysty lisäämään tälle koneelle joten niitä ei heru blogiinkaan nyt hetkeen.

Tänään Kiran piti läpiratsastaa mutta hänellä on kisat huomenna ja piti laittaa kaikki kamat ja heppa kuntoon huomista varten joten ei ehtiny mennä Popsuu :) Eipä se paljoa haitannutkaan, menin sitten ite sillä maneesissa noin 45minuuttia koulua ja se oli ihan jees loppua kohden!

Ensiks käynnissä asetteluja ja taivutteluja (noh mitäs muutakaan? :D) ja siksak väistöjä. Oli hassua kun oli raippa ensin oikeessa kädessä niin väisti vasemmalle oikeen hyvin mutta ei oikealle, sitten vaihoin raipan vasempaan käteen niin meni oikeelle paremmin kun vasemmalle. Mut lopuks meni hyvin siksakit ilman että ois tarvinnut raippaa apuna. Käynnissä Popsu oli molempiin suuntiin yhtä taipuisa ja notkea, mutta ravissa se oli vasemmalle (mikä yleensä on ollut oikealle) hankalampi. Eli vähän saatto purra jopa kuolaimeen ja hampaat irvessä oli silleen että "ei pysty nyt!!" ilmeellä. Jatkoin ja jatkoin vaan sitä asettelua vasemmallekin ja sit lopuks sain sen taipumaan mainiosti. Oikealle ei ollut mitään muuta ongelmaa kuin että välillä tiukoissa kaarteissa alkoi vähän kaatumaan sisäpohjetta vasten, mut sit paljon puolipidätteitä ja pohkeita niin tämäkin korjaantu. Laukassa taas vasempi hankalampi ja oikea mainio.  Hassuu kun vielä pari pv sitten se oli niin että oikea kierros oli hankalampi kuin vasen..

Kirakin sano että näyttääpä Popsu nyt hyvältä, ja niinhän se myös sit tuntuikin. Voitteko kuvitella että meille on tänäpäivänä hankalaa välillä niinkin helppo asia kuin taivuttaminen? Okei hierojakin totesi että jätkä on jumissa lavoista ja kaikkialta, mutta silti :D Loppuraveissa jätkä on aina oikeen hyvä, asettuu ja taipuu oikeen näppärästi. Huomenna luultavasti maastoilupäivä jos vaan sää sallii, mutta eihän meitä oo tosiaan sokerista tehty. Sitten sunnuntaina kotikisat Nevaksessa, joihin ollaan nyt ilmottauduttu 90cm ja 100cm. Eli meidän eka metri. Luulen että mä teen radoilla ne pahimmat virheet jotka sitten kostautuu ja puomeja lentelee, mutta eihän siitä hevostakaan voi rankaista vaan omassa päässä miettiä että mikä meni pieleen. Odotukset ei oo korkeella, kunhan saisin mahdollisimman paljon hyviä hyppyjä, ja en mokailis niin paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti