tiistai 13. syyskuuta 2011

Estekilpailut & rennosti ravailua

Moikka! :)

Tänään en mennyt kouluun, kun olen kipeä joten mulla on aikaa kirjoitella ja laittaa kuviakin :) Oon tosin pikkuveljen koneella niin en voi muokata kuvia mitenkään, siksi oon pahoillani jos rajaus ja kaikki on huonosti, mutta nyt en voi oikeen vaikuttaa siihen mitenkään..

Eli sunnuntaina oli estekisat Nevaksessa, mentiin 90cm ja 100cm. Verkassa tuli jonkin verran puomeja alas, ja ysikympin verkassa en saanut minkäänlaista paikkaa verkkaokserille, joten ne hypyt oli suoraansanottuna ihan karmeita. 90cm radalla Popsun laukka oli jäykkää ja lyhyttä ja se tuntui tosi epävarmalta, hypyt tuli huonoisiin paikkoihin, en saanut sitä kunnon laukkaan enkä saanut sitä tuotua esteille. Uusintaan kyllä päästiin mutta otettiin yks  puomi alas.


Metrin verkassa työstin laukkaa, eli istuin perseelläni siihen penkkiin ja ratsastin sitä laukkaa ympyrällä että saisin sen pyörimään kunnolla. Noin 10 min laukkailun jälkeen jätkä vaikutti jo ihan hyvältä, ilman että se olis väsähtänyt. Sain muutamia hyviä verkkahyppyjä jopa tälle okserille. Sitten vaan radalle. Laukka oli radalla paljon parempaa kuin edellisellä, jonka vuoks hypyt oli parempia ja sain sen tuotua hyviin paikkoihin. Meillä tuli yks alas perusradalla sekä siihen päälle vielä 4virhepistettä kun tein voltin. Nimittäin unohdin kääntää sarjalta seuraavalle esteelle. Mutta jos saan videot tänne niin voitte katsoa ettei se tie ollut niin helppo kääntää, se tuntui vielä vaikeammalta kuin näytti. Mutta tän mun sähläyksen jälkeen loppurata sujui oikeen hyvin! :)

Oon oikeastaan paljon tyytyväisempi tähän metrin rataan kuin 90cm rataan, sillä Popsu kokonaisuudessaan oli parempi metrissä :) Juttelen varmaan vielä Robbyn kanssa että alanko menemään metriä muuallakin.




100cm 



Sitten eilen menin kentällä suhtkoht kevyesti kisojen jälkeen, Popsu oli oikeen näppärä! :) Laitankin kuvia enkä selosta kovin paljoa. Pistin sille meksikolaisen turpiksen, kokeilun ja halun vuoksi.










loppuraveja

2 kommenttia:

  1. Näytät tosi pieneltä :D ja hyihyi, ilman kypärää...

    VastaaPoista
  2. aaaika lyhyet jalustimet :D ja kypärä päähän!

    mut taas kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista