tiistai 27. syyskuuta 2011

Satulapajan Katja, sekä Viivin "valmentamista"

Heipsan! :)

Tänään menin ensiks koulun jälkeen Nevakseen, harjasin jätkän huolella ja pistin suitset, suojat  + pelkän huovan selkään ja lähin maastoon kävelemään. Tehtiin sit semmonen 45 minuutin kävelylenkki, jonka jälkeen kävin vielä juoksuttamassa Popsua kentällä noin 10 minuuttia, 5 min per suunta siis. Ensin jätkä meni oikeen hyvin, mut sitten kun laukattiin, se teki 2 kertaa siten että liinat kii -> suunnan vaihto 180astetta paikallaan ja täysiä väärään suuntaan! Oli kivaa taiteilla sen liinan kanssa kun Popsu vaihtoi suuntaa. Vähän kun reenattiin tota laukkaa niin meni ilman kääntymisiä. Tottelee nykyään tosi hyvin sanoja "ravi" ja "laukka", "käynti"-sana on jätkälle helpoin ! :D Eli siis siirtyy raviin sanomalla juoksuttaessa.

Sitten satulapajan Katjasta. Unohdin kertoa että hän vilkaisi meiän satuloita siellä Laaksolla, mutta olin unohtanut estepenkin vyön, jonka vuoks hän tuli tänään illalla käymään uudestaan Nevaksessa. Molempien satuloiden villat vaihdetaan kokonaan ( tää oli tiedettävissä jo), koulusatulassa on kuulemma enemmän tekemistä kuin estesatulan, mikä on hyvä sillä estesatula on tärkeämpi joten koulusatulalla ei niinkään kiire. Katja mittas jätkän selästä ne jotkut mitat satuloita varten ja kirjas ylös jotain noottia niistä satuloista. Kehui Popsua kun niin kiltisti seisoi käytävällä (omistajalla hymy korvissa asti:D).

Sitten menin kuvaajan Viivin mukaan tallille missä hänen kisaratsu on. Hypytin Viiviä ja Dastinia kentällä. Lopuks Dastinista kuoriutui hieno esteheppa! Kunhan Viivi sit kisoissa yhtä päättäväisesti ja pitkäjänteisesti pyrkii ratsastamaan niin hyvä tulee! :)

Oon ihan väsynyt, koko päivä tallilla suoraan koulusta, eiköhän oo päivän työt tehty? Valitettavasti tulee kuvaton postaus.

HUOMHUOMHUOM!!!

Kaikki ketkä ovat äänestäneet "videopostausta" niin kertokaa mistä kerron siinä? Teenkö varustepostauksen videon muodossa? kerron itsestäni (en oo kertomassa)? kerron popsusta? mitä haluatte :) ?

1 kommentti:

  1. kerro itestä ja popsusta, tai päivä tallilla ois myös ihan kiva :)

    VastaaPoista